Trendi frizur pomlad 2023, ki jih boste videli povsod

To pomlad bodo lasje večji, bolj mokri in pomaknjeni v stran.

Trendi na področju las se dandanes ne premikajo tako hitro kot trendi pri ličenju in nohtih. Ker imamo različne strukture in oblike las, se vsaka nova frizura ne prilagaja večini populacije tako zlahka.

Toda na modnih stezah za pomlad 2023 v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu je bilo dejansko prikazanih več različnih trendov za pričeske, ki jih lahko nosi vsakdo.

Ponovno so se pojavili videzi z začetka leta 2000, ki jih imenujemo Y2K. Tudi nove jutranje frizure in zanimivi načini spenjanja las. Pred vami so trendi za lase, ki bodo po našem mnenju prevladovali to pomlad.

Bob frizura

To je skupinski posnetek tistih, ki častijo oltar Hailey Bieber, ko je objavila svojo najnovejšo pričesko.

Moker videz

Mokra frizura je zdaj preprosto povsod. Primer je Bella Hadid, ki jo je nosila na reviji Victorie Beckham.

Mokri lasje so lahko videti kot da ste prišli ravno s plaže ali pa punkovsko, odvisno od stylinga. Pri Driesu je bilo to slednje.

Všeč nam je kombinacija klasičnih rdečih ustnic z nekoliko vlažnimi in sijočimi lasmi.

Stranska preča

Morda boste ob pogledu na to fotografijo pomislili: “Še več mokrih las?” Da! Vendar je pričeska tudi pomaknjena na stran in pomaknjena čez obraz. To je še en trend na modnih brveh pomladi 2023.

Tudi kratki lasje se temu trendu lahko pridružijo, kot je bilo videti pri Loewe.

Y2K

Če vas je ob tej pričeski spreletel srh, je morda čas za kapljice za oči. Pri Givenchyju je bila edina pričeska, primerna za revijo, navdihnjena z y2k. Izrazita polvisoka pričeska, ki smo jo nazadnje nosili pred 20 leti.

Paris Hilton, kraljica iz leta 2000, je zaključila predstavo pri Versace z lasmi, razmaknjenimi – uganite! – na stran.

Vsi zvezani

To pomlad las ne spnite le v klasični konjski rep. Obstaja veliko boljših načinov za spenjanje. Pri Diorju so se manekenke sprehajale s “popolnoma nepopolnimi” nizkimi čopi. Zanimivo je videti, kako so elastike skrite z lasmi.

Jutranja frizura (bedhead)

Osvežujoče je videti lase, ki so to sezono na več deset modnih pistah videti vse prej kot popolni in uglajeni. Če so vaši lasje nekoliko uplahnjeni ali razmršeni, je to povsem v redu. Ne borite se z njimi. Tukaj je pogled na Fendi.

Vir slik

Ne spreglejte…

Najbolj osupljivi makeup videzi za pomlad / poletje 2023

Če ste mislili, da je konec nostalgije že blizu, je bilo razstavljeno za pomlad/poletje 2023 jasen dokaz, da smo šele na začetku.

Sergio Hudson in Tia Adeola sta se poklonila supermodelom… več tukaj