Trendi za jesen in zimo 2023/2024: Kako nositi superge in obleko s stilom?

V zadnjih nekaj letih so superge postale pravi modni fenomen, a tokrat se pojavljajo v povsem novi luči – kot nepogrešljiv dodatek k obleki! Ne glede na vašo stilsko preferenco – ali ste ljubiteljica sproščenega videza ali raje prisegate na bolj formalen izgled – združevanje superg in kostimov je postalo pravi trend iz več pomembnih razlogov, pri čemer se strinjamo z vsakim od njih.

Superge so preprosto nepremagljivo udobne v primerjavi s klasičnimi svečanimi čevlji, in v svetu mode je udobje postalo izjemno cenjena lastnost. Ta vrsta obuvala v ospredje prinaša udobje, zato ni presenetljivo, da so postale obutev, ki je vsestransko primerna za skoraj vsako priložnost.

Ta trend nosi v sebi izjemno eleganco, ki se prepleta s sproščenostjo, in se prilagaja različnim priložnostim ter kombinacijam. Vprašanje pa ostaja: kako nositi superge in kostim v sezoni jesen-zima 2023/2024?

Pri izbiri je ključno, da se prilagodite priložnosti. Klasične bele superge so vedno varna izbira, saj se podajo k skoraj vsaki obleki, medtem ko temnejše barve dodajo pridih elegance. Pri tem pa morate paziti na barvno usklajenost z vašo obleko, da superge ne izstopajo preveč, temveč se zlijejo v celoto in ustvarijo popolno harmonijo.


vir

Foto: Portal24