Umrl je Madonnin starejši brat Anthony Ciccone

Anthony Ciccone Madonnin brat je umrl v starosti 66 let. Ciccone je bil eden od sedmih bratov in sester zvezdnice. Umrl je v petek zvečer.

Boril se je z alkoholizmom in naj bi bil dolga leta brezdomec, na neki točki je živel pod mostom. Njegov svak Joe Henry je novico objavil na Instagramu. Poleg njegove črno-bele fotografije je zapisal, da je “zapustil tu zemeljsko življenje

“Poznam ga od svojega 15. leta, od pomladi najinega življenja v Michiganu,” je zapisal pevec in tekstopisec Henry, ki je poročen z Madonnino sestro Melanie Ciccone.

Vzrok smrti še ni razkrit.

Madonna Anthonyjeve smrti, ni javno komentirala je pa pop zvezdnica všečkala objavo Joeja Henryja na Instagramu… vse na Princesa.si

Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Organizator zanika navedbe Laibach: “Nihče ni ničesar zahteval!”

Organizator koncerta je v današnji izjavi tudi zanikal navedbe skupine Laibach, da so od njih zahtevali obsodbo ruske umetnosti.

“Seveda imam korespondenco in vse je zabeleženo. Po njihovem pozivu Ukrajincem, v katerem je cel odstavek posvečen ruski umetnosti, nihče ni ničesar zahteval od njih,” so pojasnili v Kijevu. “Dejstvo, da je vse rusko za nas strupeno, je bilo omenjeno v pismu o odpovedi koncerta. Se pravi, nihče ni ničesar zahteval,” so še zapisali pri Bel Etage Music Hall… več tukaj.