Umrla je Lisa Marie Presley (54), hči Elvisa Presleyja

ByAna Koren

13. januarja, 2023

Umrla je Lisa Marie Presley (54), hči Elvisa Presleyja

Lisa Marie Presley, hči Elvisa Presleyja, je po srčnem napadu umrla v starosti 54 let. Novica o njeni smrti je prišla nekaj ur po tem, ko je končala v bolnišnici.

TMZ poroča, da so reševalci opravili oživljanje na njenem domu, preden so jo odpeljali v bolnišnico. Na kraju dogodka naj bi ji dali epinefrin, da bi reševalci lahko pomagali obnoviti utrip. Vendar je bilo vse zaman in Lisa Marie Presley je umrla v bolnišnici.

Mati Lise Marie, Priscilla Presley, je novico o njeni smrti potrdila v sporočilu za javnost.

“S težkim srcem moram deliti žalostno novico, da nas je zapustila moja čudovita hči Lisa Marie. Bila je najbolj strastna, močna, ljubeča ženska, kar sem jih kdaj srečala. Prosimo za zasebnost, ko se poskušamo sprijaznit se s to globoko izgubo. Hvala vam za vašo ljubezen in molitve. V tem trenutku ne bo več komentarjev,” je dejala Priscilla.

Mimogrede, Lisa je bila v torek na podelitvi zlatih globusov. Ona in njena mama sta bili tam, v podporo Austinu Butlerja, ki je prejel globus za vlogo kralja rock’n’rolla v Elvisu.

Foto: Zajem zaslona Instagram

Ne spreglejte…

V 78 letu je umrl Jeff Beck, legendarni rock kitarist in glasbenik

V 78 letu je umrl Jeff Beck, legendarni rock kitarist, eden največjih glasbenikov vseh časov. V izjavi je zapisano, da v imenu njegove družine z globoko žalostjo delijo novico o smrti Jeffa Becka. Beck je nenadoma zbolel za bakterijskim meningitisom, umrl je mirno. Njegova družina ob izgubi prosi za zasebnost… več tukaj.