Predsednica Državnega zbora s svojo ljubko podobo pozornost ukrade kamorkoli pride. Tudi na festivalu Melodij morja in sonca je bilo tako. Tam je navdušila znanega bobnarja.  

Minuli teden je Festival Melodij morja in sonca poskrbel za prijetno druženje glasbenikov z gosti. Tam je bil tudi legendarni bobnar skupin Hazard in Rendez-Vous Miro Čekeliš. Čekeliš je na Facebooku kasneje zapisal, da so ga gostje na zabavi po festivalu “dobro žgali”.

Čekeliš se je na dogodku v pogovor zapletel z Urško Klakočar Zupančič. Druženje je opisal: “Fejst punca, trust me! Pa prosim, ne nadlegujte me z vprašanji, če me opazite v kakšnih trač cajtngih. No drama, luštn je blo.”

Razočaran nad gosti na zabavi

Čekeliš je pričakoval, da bo na festivalu zmagala skupina SanDiEgo. Zmago pa sta si, kot je zapisal, “pričakovano prislužili izvrstni Primorki Anika in Tinkara”. 

Do zabave po festivalu, na kateri je pričakoval več znanih oseb, je bil kritičen. Na zabavi je namreč prepoznal le malo »znanih« . Zapisal je: “Opazil nisem skoraj nikogar znanega. Znano pa mi je od nekdaj, da ravno neznani napadejo gratis futer in drink kot termiti, tud če jim iz ušes ven gleda.” 

Vir: Metropolitan

Foto: BOBO