Urška Klakočar Zupančič v enem dnevu v isti obleki na dveh dogodkih! Predsednica DZ-ja je bila tokrat v središču pozornosti zaradi prekrasne zelene obleke s prosojnimi rokavi.

Zaradi svoje izbire oblačil je Urška Klakočar Zupančič postala precej znana. Predvsem so se kopja zagovornikov protokola in tistih na strani svobode in navihanosti lomila na njenih rdečih salonarjih in plesom pred častno gardo. Takrat je bila oblečena v lepo črno obleko. Zdaj zato vsi z zanimanjem opazujejo in čakajo, s kakšno modno kombinacijo bo pozornost pritegnila ob naslednji priložnosti.

Urška Klakočar Zupančič se je minuli petek udeležila spominske slovesnosti s položitvijo venca na spomenik vsem žrtvam vojn in z vojno povezanim žrtvam. Izbrala je čudovito smaragdno obleko s prosojnimi rokavi, elegantni videz pa je dopolnila s svojimi prepoznavnimi rdečimi čevlji, z rdečo šminko in barvno ujemajočim lakom za nohte

Predsednica DZ pa se je v istem stajlingu pojavila tudi v pogovorni oddaji Ena na Ena, na POP TV. Glede na objave na Instagramu, so oddajo posneli dan prej, v petek.

Voditelj oddaje Uroš Slak je predsednici DZ-ja postavil vprašanje: “Kdo je Urška Klakočar Zupančič?”

Predsednica DZ-ja je odgovorila: “Sem oseba, ki se ne uklanja nekim togim pravilom, in tako bo tudi ostalo.”

Vir: Metropolitan

Foto: Aljoša Kravanja

By A.K.

Komentar: