Urška Klakočar Zupančič: Ženska mnogih talentov! (video)

Urška Klakočar Zupančič: Ženska mnogih talentov!

Urška Klakočar Zupančič je ženska mnogih talentov. Ne le, da je izjemno priljubljena političarka, mati, skoraj že modna ikona in prodorna pisateljica. Na novo smo odkrili, da predsednica Državnega zbora tudi lepo poje. Torej, če se predsednica Državnega zbora kdaj naveliča politike, lahko morda razmisli o pevski karieri…

https://twitter.com/zanimiva/status/1635266006196318209?s=20

Urška Klakočar Zupančič je tokrat je med gostovanjem na radijski postaji Robin presenetila. In sicer s talentom, za katerega še nismo vedeli. 

Na vprašanje voditelja, kaj rada posluša, je odvrnila, da obožuje progresivni rock, njena najljubša zasedba pa je skandinavska skupina Nightwish. Ko je voditelj predvajal njihovo pesem, je Urška brez zadržkov začela prepevati zraven in pokazala, da ima tudi posluh.

A tu se ni končalo, kasneje je Urška zapela še enkrat. Tokrat na vsa pljuča romantično skladbo Celine Dion iz filma Titanik – My heart will go on.

Posnetek Urškinega petja na Facebook strani radia Robin.

vir Foto: STANe spreglejte…

Si predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič sama popravlja Wikipedija stran?

Moderatorji so urejanje na tej povezavi kjer si lahko pogledate zgodovino urejanja strani Urške Klakočar Zupančič na Wikipedii, vsakič razveljavili. Na strani boste opazili, da se je v zadnjih dneh večkrat pojavilo urejanje Wikipedije, kjer je bil izbrisan del vsebine… več tukaj.