Utopil se je osebni kuhar nekdanjega ameriškega predsednika Obame

Včeraj je v bližini družinske hiše Obamovih v Massachusettsu zgodila pretresljiva nesreča, v kateri je umrl njihov dolgoletni osebni kuhar, 45-letni Tafari Campbell. Truplo priljubljenega kuharja so našli v bližini obale. Še vedno je bil aktiven zaposlen pri družini Obama, ki pa je bila ob času tragedije odsotna.

Nekdanji predsednik ZDA Barack Obama in njegova žena Michelle sta izrazila globoko žalost ob izgubi dragega prijatelja in člana družine. Campbell je ostal del Obamovega življenja tudi po tem, ko je leta 2017 zapustil svoje delo v Beli hiši, kjer je služil kot namestnik kuharja.

“Bil je del naših življenj, naša srca so strta, ker ga ni več,” sta povedala zakonca Obama in izrazila iskreno sožalje njegovi družini. Opisala sta ga kot toplega, zabavnega in izjemno prijaznega človeka, ki je bil ljubljen del njihove družine.

Nesreča se je zgodila, ko je Campbell veslal v bližini obale. Kolega je takoj prijavil njegovo izginotje, ko ga ni opazil na površju med veslanjem. Po temeljiti iskalni akciji so ga našli mrtvega.

Tafari Campbell je za sabo pustil svojo ženo in dvojčka, ki so zdaj soočeni s to težko izgubo. Njegova prisotnost in prijaznost bosta ostala nepozabna tako za Obamove kot tudi za vse, ki so ga poznali.

Javnost izraža sočutje družini Campbell in Obamovim v tem težkem času. Prijatelji, sodelavci in državljani se spominjajo njegovega veselja, ki ga je prinašal vsem okoli sebe in njegovega neprecenljivega prispevka v službi Obamovih.

vir Foto: zajem zaslona Portal24