V 29. letu umrl, najbolj iskan hrvaški maneken

ByAna Koren

26. decembra, 2022

V 29. letu umrl, najbolj iskan hrvaški maneken

V 29. letu starosti je nenadoma umrl najbolj iskan hrvaški maneken Patrik Cvetko. Cvetko se je z manekenstvom začel ukvarjati pri 19 letih, zaradi svojih svetlih las in modrih oči pa je postal eden redkih hrvaških modelov z mednarodnim uspehom.

Kot poroča Story, je Patrik doživel epileptični napad, novico o smrti pa je na svojem Instagram profilu potrdila njegova prijateljica Elena Dizdar. 

“Počivaj v miru prijatelj,” je zapisala.

Pojavil se je tudi v videospotu Franke Batelić za pesem Plan B, v katerem sta zaigrala par. Na Instagramu mu je sledilo skoraj 16.000 uporabnikov, s katerimi je redno delil fotografije svojega vsakdana.

Foto: Instagram

Ne spreglejte…

Sanjski moški: neizbrana Hana Ševič ni več samska

Hana Ševič, je svetlolaska, ki se je prebila med zadnje štiri osvajalke ‘sanjskega moškega’. Blaž Kričej Režek ji v predzadnji oddaji ni podelil vrtnice zato je sočasno z Laro Mlaker oddajo zapustila.

“Vesela sem, da sem bila del te ljubezenske zgodbe, čeprav nisem prišla v superfinale. Nekako sem pričakovala, da bom tisti dan odšla domov, saj sem videla, da je imel Blaž večjo kemijo z drugimi dekleti,” je dejala za 24ur. Hkrati je poudarila da se je ob Blažu vedno počutila odlično… več tukaj.