V četrtek bo pretežno oblačno, občasno bodo rahle padavine

ByAna Koren

2. marca, 2023

V četrtek bo pretežno oblačno, občasno bodo rahle padavine

V četrtek bo pretežno oblačno, občasno bodo rahle padavine, ki bodo popoldne ponehale. Ponoči in zjutraj bo oblačno z občasnimi padavinami. Po nižinah bo deloma deževalo, deloma snežilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na Goriškem in ob morju okoli 6 °C.

V četrtek bo pretežno oblačno z rahlimi padavinami, ki bodo popoldne postopno ponehale. Po nižinah bo rahlo deževalo. Na Primorskem se bo popoldne delno zjasnilo, burja bo slabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 12 °C.

Obeti

V petek bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. V soboto bo povečini sončno. Ponekod po nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla. V nedeljo se bo po jasnem jutru čez dan postopno pooblačilo.

Vremenska slika

Nad zahodnim Sredozemljem in severnim Sredozemljem je ciklonsko območje. Od vzhoda priteka k nam malo manj hladen in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

V četrtek bo oblačno, padavine bodo popoldne povsod ponehale. V krajih zahodno od nas in ob severnem Jadranu se bo delno zjasnilo. Burja bo slabela.

Vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Najsrečnejša bodo v marcu ta znamenja horoskopa, ste med njimi?

V letošnjem marcu se bo dogajalo, saj bo še posebej zanimiv zaradi dveh pomembnih astroloških dogodkov. Saturn bo 7. zapustil Vodnarja in vstopil v Ribe, Pluton pa bo 23. po 15 letih zapustil Kozoroga in vstopil v Vodnarja. Ti dogodki bodo vplivali na vsa znamenja, zato bodo nekaterim prinesli izzive, drugim pa srečo. Katerim znamenjem bo marec naklonjen… več tukaj.