V Katarju nadlegovali najbolj seksi navijačico svetovnega prvenstva

ByA.K.

24. decembra, 2022 ,

V Katarju nadlegovali najbolj seksi navijačico svetovnega prvenstva

Svetovno prvenstvo 2022 v Katarju je dalo številne zvezde, tako na igrišču kot zunaj njega. Na igrišču so med drugim blesteli igralci, kot so Gvardiol, Amrabat in Messi. Ivana Knöll pa je prišla na naslovnice zaradi drugačnih razlogov.

Hrvaška manekenka je med svetovnim prvenstvom zaslovela s svojimi drznimi opravami, ki so bile v nasprotju s pravili, ki jih je za svetovno prvenstvo postavil Katar. Čeprav se je soočala s težavami, za Knoll to ni bila ovira, da ne bi redno obiskovala igre in podpirala svoje ljubljene države.

Pristop brez neumnosti

Nekaj ​​dni pred začetkom svetovnega prvenstva je FIFA objavila niz pravil, ki jih je treba upoštevati v Katarju za prvenstvo. Za začetek je bil alkohol na stadionih med tekmami prepovedan. Navijačem so tudi naročili, naj bodo konservativni pri izbiri oblačil.

Pravilo namreč določa, da oboževalci ne bodo smeli nositi odkritih oblačil, ki kažejo intimne dele telesa. Navedeno je bilo tudi, da se barve telesa in tetovaže ne štejejo kot oblačila.

Zvezda v Katarju

Knöll je v Katarju postala zvezda. Na svojem Instagramu pogosto deli zgodbe, obkrožena z morjem ljudi, ki se želijo z njo fotografirati. Čeprav ji zaradi oblačenja niso prepovedali obiska nobenega stadiona, se je soočala s težavami.

Pred tekmo Brazilija proti Hrvaški je rekla: “Navijačem ne dovolijo, da bi se fotografirali z mano, in ne dovolijo mi, da bi se slikala tukaj na ograji. Potem sem jih vprašala, zakaj so bili tako nesramni.”

Foto: Knoll Instagram zajem zaslona

Ivana Knoll, hrvaška starleta odstranjena s tribun! (video)

Ivana Knoll, hrvaška starleta odstranjena s tribun! Hrvaška starleta Ivana Knoll je v Katarju po vseh slavospevih doživela velik udarec. Organizatorji namreč niso več želeli tolerirati njenega ‘razkazovanja’ in so jo dali odstraniti s tribun. V javnost je prišel tudi posnetek, ki prikazuje kako so jo odstranili s tribun… več tukaj.