V Ljubljani, v mafijskem slogu ubit 34 let star moški

Kriminalisti so kraj dogodka v Ljubljani takoj zavarovali in začeli izvajati prve nujne ukrepe za izsleditev storilca. Objavljamo opis storilca, ki je na begu.

Policija je bila včeraj okoli 15. ure obveščena o dogodku na območju Viča, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Policisti so prihiteli na kraj dogodka in našli huje poškodovanega moškega, ki je kmalu po njihovem prihodu zaradi prehudih poškodb umrl. Bil je poškodovan s strelnim orožjem, še pojasnjujejo.

“Kriminalisti so kraj dogodka takoj zavarovali in začeli izvajati prve nujne ukrepe za izsleditev storilca. Več informacij vam trenutno ne moremo posredovati, saj kriminalistična preiskava intenzivno poteka. Več informacij vam bomo lahko posredovali v prihodnjih dneh,” so še zapisali v poročilu PU Ljubljana.

Neuradni podatki

Pop TV je po neuradnih in nepotrjenih informacijah poročal, da naj bi bil ustreljen 34-letni moški, v avtu pa naj bi bil tudi otrok. Moški naj bi bil ustreljen večkrat, rane pa so bile, kot rečeno, usodne. Kot še poročajo, naj bi nanj streljali že aprila 2020, takrat naj bi streljal nazaj. 

Opis storilca

Po doslej znanih podatkih naj bi bil storilec moški, visok 170 centimetrov, oblečen v temna oblačila, imel je zamaskiran obraz, na glavi pa črno kapo. S kraja dogodka je peš pobegnil v smeri Rožne doline. Policija je vse, ki bi karkoli vedeli ali bili priče dogodka, pozvala, da o tem obvestijo policijo na 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Vojna v Ukrajini: Evropski poslanci se zavzemajo za posebno sodišče, ki bi kaznovalo ruske zločine

Evropski poslanci, v četrtek sprejeti resoluciji zahtevajo, da rusko politično in vojaško vodstvo odgovarja za zločin agresije na Ukrajino.

Grozodejstva, ki so jih zagrešile ruske sile v Buči, Irpinu in številnih drugih ukrajinskih mestih, razkrivajo brutalnost vojne. Prav tako poudarjajo pomen usklajenega mednarodnega ukrepanja za privedbo odgovornih pred sodišče po mednarodnem pravu… več tukaj.

By A.K.

One thought on “V Ljubljani, v mafijskem slogu ubit 34 let star moški”

Komentar: