V marcu bodo najsrečnejša ta znamenja horoskopa!

ByAna Koren

1. marca, 2023

Najsrečnejša bodo v marcu ta znamenja horoskopa, ste med njimi?

V letošnjem marcu se bo dogajalo, saj bo še posebej zanimiv zaradi dveh pomembnih astroloških dogodkov. Saturn bo 7. zapustil Vodnarja in vstopil v Ribe, Pluton pa bo 23. po 15 letih zapustil Kozoroga in vstopil v Vodnarja. Ti dogodki bodo vplivali na vsa znamenja, zato bodo nekaterim prinesli izzive, drugim pa srečo. Katerim znamenjem bo marec naklonjen.

Bik

Marec vam bo prinesel mir in stabilnost. Osredotočeni boste na svoje cilje in uživali v sadovih preteklega dela. Vaša vztrajnost in predanost bosta poplačani, dali boste občutek zadovoljstva in samozavesti. Po 17. vas čakajo razburljivi trenutki s partnerjem, samski pa imate priložnost spoznati nekoga posebnega. Bodite odprti za ljubezen in uživajte v romantiki.

Lev

Ta mesec vam… več na Princesa.si

Ne spreglejte…

Marec bo za ta tri znamenja horoskopa finančno zelo dober

Pred nami je marec, mesec, ki bo za nekatere finančno odličen. Ta mesec se bosta zgodila dva velika astrološka dogodka – Saturn se bo iz Vodnarja preselil v Ribi, Pluton pa bo po 15-ih letih zapustil Kozoroga in vstopil v dobo Vodnarja. To bo imelo velik vpliv na vsa znamenja in v finančnem smislu, zato se pozanimajte, ali ste med srečneži, ki ta naslednji mesec lahko obogateli… več tukaj.