V slovenskem MasterChefu padle hude obtožbe

ByAna Koren

10. maja, 2023

V slovenskem MasterChefu padle hude obtožbe

V slovenskem MasterChefu kuhinji je zavrelo med letošnjimi tekmovalci. Zavrelo je zaradi receptov, obtožbe so padle tudi na račun Sandre. Tekmovalka letošnje sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija Sandra Dobaj je očitno marsikomu trn v peti. Izkazala se je že v prvi oddaji. Sodnike je takrat popeljala v kulinarična nebesa. Karima Merdjadija je s svojo rižoto popolnoma osupnila. Da je izjemno težka nasprotnica, menijo tudi številni tekmovalci. Nik Marolt pa medtem pravi, da pozna njen skrivni recept za uspehe v MasterChef kuhinji.

“Na vsako kuhanje pride pripravljena z recepti, ki ji jih priskrbijo njeni prijatelji, profesionalni kuharji, in potem pač, jasno, navdušuje. Ampak sama pa ne da nič od sebe, saj dela zgolj to, kar je naučena od preverjenih receptov, ki se jih pol leta študira. Po drugi strani pa je to neki način igre, ki si ga je ona izbrala… Je pa treba samo povedati to, pošteno je, da to ljudje potem vedo, da ima takšen način,” je jasno in glasno izjavil Nik.

Sandra se je na njegove besede že odzvala. Ob odzivu pa ni skrivala presenečenja. “Nikoli nisem pričakovala, da se bom morala zagovarjati zaradi dobrih krožnikov in ker sem pripravljena na tekmovanje,” pravi Sandra. Pojasnila je, da je vrhunsko rižoto pripravljala že pred petnajstimi leti. Tudi jabolčno pito, s katero je navdušila v šovu, je spekla neštetokrat, veliko receptov ji je zaupala babica, poleg tega pa ima doma veliko zbirko kuharskih knjig, po katerih rada kuha. Sandra meni, da je Niku in  Doris Vlah pač velik trn v peti. Receptov so se med snemanjem učili vsi tekmovalci in ona ni bila nobena izjema, je Sandra dodala ob koncu.

vir Foto: Wikimedia