Večkrat je občutila ne ravno nežno Jonasovo roko, zato naj bi pod sončnimi očali skrivala buške in modrice, stavek s katerim nas avtor knjige Nevarna razmerja slečene Slovenije, Bojan Požar povabi k branju dvanajstega poglavja.

Ta knjiga je prozni prikaz dogodkov in oseb ter nepopoln zapis slovenske medijske scene, ki temelji na javno dostopnih virih. Nekateri dogodki so prikazani v celoti, ali pa so domnevni oziroma strnjeni.”

Bojan Požar

12

****

– Kakorkoli že, iz diskoteke je odpeketala že okoli desetih, v naslednjih tednih pa je postalo očitno, da sta se z Jonasom tudi dokončno razšla. Razpad njune zveze ni povzročil posebnega medijskega viharja, verjetno predvsem zaradi znane dobrohotnosti slovenskega rumenega tiska, ki se nikoli ni kaj prida trudil pisati o temnejših plateh iz zasebnega življenja znanih Slovencev. Če bi se, bi morda tudi v dolgoletni intimni zvezi Metka-Jonas utegnilo izbrskati kaj očem javnosti skritega in pikantnega, navsezadnje je Metka javno priznala, da sta se spoznala tako, da jo je hotel Jonas na hitro dati dol, ona pa naj bi ga ujela – očitno na dober seks.

Mnogi so namreč namigovali na ljubezensko afero Metke Albreht z vsaj enim ali dvema znanima Slovencema. Po ljubljanski sceni se je tako govorilo, da naj bi bivša slovenska miss iz Postojne, ki danes vodi pevsko-plesno skupino s pomenljivim imenom Lisice, nekaj imela z znanim slovenskim kreatorjem usnja Dušanom Uršičem. Ta je kasneje začel prijateljevati s Špelo Pretnar, slovensko alpsko smučarko, naša javnost ga pozna z drznih fotografij, posnetih sredi neke prežurane noči ob koncu svetovnega smučarskega pokala v prejšnji sezoni v eni izmed diskotek v goratem avstrijskem Vorlarlbergu, ko so si Pretnarjeva, Mojca Suhadolc in druga naša vražja dekleta dale duška.

Ne gre pa tega Dušana Uršiča zamenjevati z nekim drugim Dušanom Uršičem, kantavtorjem in lastnikom lokalne radijske postaje Radio Dur, najljubše radijske postaje slovenskih desničarjev, saj tam zaradi markatnega Uršičevega filozofsko-političnega prepričanja ne rolajo hrvaških in drugih južnjaških glasbenih komadov.

Albrehtova naj bi se motala tudi okoli uspešnega avtomobilskega dirkača in znanega plejboja iz Kopra … več tukaj.

Včeraj smo brali enajsto poglavje. Vanj nas je Požar povabil z besedami: Ko je padla gledanost, so Nataši Briški preprosto skrajšali minikrilo. Preberete ga lahko tukaj.

Foto: Twitter

By A.K.

Komentar: