Veliki tedenski horoskop od 1. do 7. julija 2024

ByAlenka Mirnik

30. junija, 2024 ,
Kamenčki na plaži [Foto: Freepik]

Veliki tedenski horoskop od 1. do 7. julija 2024

Poletje je v polnem razmahu, z njim pa prihajajo tudi nove priložnosti in izzivi za vsak astrološki znak. Ta teden obljublja vrsto čustvenih in profesionalnih sprememb, ki bodo mnogim prinesle olajšanje in zadovoljstvo. Medtem ko se nekateri znaki soočajo z novimi izzivi na delovnem mestu, bodo drugi uživali v izboljšanih odnosih in priložnostih za osebno rast.

Oven

Ljubezen: V prihajajočih dneh boste opazili postopno izboljšanje v svojem zasebnem življenju. Ljudje okoli vas bodo postali bolj odprti, kar bo tudi vas spodbudilo k večji odprtosti. Mnogi pari bodo svojo zvezo obogatili s skupnim izhodom na lepo mesto, medtem ko bodo samski Ovni pogosteje hodili ven in iskali družbo.

Kariera: Delovni teden bo pester in raznolik. Po eni strani boste komaj čakali, da se izrazite in pokažete svoje sposobnosti, po drugi strani pa bo včasih bolje molčati ali določene teme preložiti. Najbolje bodo uspevali tisti, ki bodo znali uravnotežiti svoje aktivnosti in komunikacijo.

Zdravje in nasvet: Sledite svoji intuiciji in bodite pozorni na signale, ki vam jih pošilja vaše telo.

Bik

Ljubezen: Čeprav boste razpoloženi za ljubezen, bo druga stran držala rahlo distanco do vas. Potrebno bo več truda, da se ji približate. Ne obupajte, vztrajajte in bodite potrpežljivi. Mlajši bodo lažje navezovali stike, vseh pa čaka veliko priložnosti za druženje in izhode.

Kariera: Pred vami so nove možnosti in odgovori na vprašanja, ki ste jih že prej postavili, bodo končno prišli. To vas bo usmerilo k nadaljnjemu delu, kjer se bodo izkazali vaši mali talenti in znanje. Še naprej boste imeli veliko stikov, ki vas bodo spodbujali.

Zdravje in nasvet: Želeli boste pridobiti nove spoznanja in se učiti.

Dvojčka

Ljubezen: Pred vami so lepi ljubezenski dnevi, polni priložnosti za zbliževanje. Vaše družabno življenje bo vsak dan bogatejše, vi pa vse bolj veseli. Ne ostajajte doma, pojdite ven med ljudi, pokažite se in uživajte v družbi.

Kariera: Niste popolnoma zavedni svojih sposobnosti. Od vas se pričakuje več, saj ste za to sposobni. Potrudite se opraviti naloge, ki jih morate, nato pa se posvetite stvarem, ki vas veselijo. Tako boste napredovali na stabilen in varen način.

Zdravje in nasvet: Nekateri bodo razmišljali o obisku kozmetičnega salona.

Rak

Ljubezen: Ta teden boste zmanjšali svoje izhode in se bolj osredotočili na skupno bivanje doma. Atrakcije vam ne bodo več potrebne, zadovoljni boste z bivanjem doma s partnerjem ali obiskom kraja, kjer boste lahko sami.

Kariera: Kako bo teden napredoval, boste ugotovili, da se vaši posli dolgoročno dobro razvijajo. Ta spoznanja vas bodo napolnila z mirom in zadovoljstvom. Pripravljeni boste na sodelovanje in zlahka boste premagovali predsodke.

Zdravje in nasvet: Nekateri bodo osvežili stare spomine.

Lev

Ljubezen: Morda bi lahko storili več, vendar ni razloga za nezadovoljstvo. Sedaj boste svojo energijo usmerili v utrjevanje doseženega v zasebnem življenju. Malo manj atrakcij, več intime in vse vam bo šlo v prid.

Kariera: Na delovnem mestu se bo ozračje izboljšalo. Provokatorji bodo morda odšli na dopust, kar bo olajšalo delo. Nekateri boste morali dokončati zaostanke, kar vas bo morda živciralo. Pomanjkanje prave akcije lahko povzroči občutek monotonije.

Zdravje in nasvet: Potrebovali boste več spanca in počitka.

Devica

Ljubezen: V prihajajočih dneh se vam bodo postopoma odpirala ljubezenska vrata. Opazili boste, da se vse pogosteje smejite. Čeprav ne bo še popolna pravljica, boste opogumljeni. Ne odzivajte se na majhne provokacije, saj jih bo še vedno nekaj.

Kariera: Če se stvari še ne premikajo, se boste vi. Pripravljeni boste animirati vse okoli sebe, da bi dosegli več. To bo razjasnilo nekatere stvari v operativnem delu posla, delo bo lažje in naloge bodo jasne.

Zdravje in nasvet: Zelo aktivni boste tudi v športu.

Tehtnica

Ljubezen: Zdi se, da končno prihajate na svoje. Kako ste že nekaj časa čakali, boste pokazali svojo radost. Možne so zabave, kjer se boste počutili zelo prijetno. Vsekakor ne ostajajte doma, pojdite med ljudi.

Kariera: Na dan bo prišlo nekaj, kar se je dolgo čakalo. To bo povzročilo nove korake, ki jih malo kdo pričakuje. Vsi se bodo prilagajali. Vi boste oseba zaupanja in tista, ki bo prebujala upanje, da se lahko premikamo naprej. Računajte na določene napore.

Zdravje in nasvet: Kondicijo izboljšajte s športom.

Škorpijon

Ljubezen: Zdaj lahko lažje govorite in analizirate nekatere nejasnosti iz svoje ljubezenske preteklosti. Partner vas bo z veseljem poslušal, vendar enako pričakuje od vas. To imejte v mislih, ko se boste začeli zaupati. Vaš sproščen stil bo dobro sprejet.

Kariera: Ko boste dobili potrebne informacije, boste začeli delovati še predaneje. Verjetno je to vaš čas, ko začnete uresničevati vse, o čemer ste sanjali. Ne boste pozabili niti ene podrobnosti. Samo ne hitite, saj imate dovolj moči.

Zdravje in nasvet: Pazite, da ne pregorite. Vadite jogo.

Strelec

Ljubezen: Sproščenost in prijetno ozračje bosta vladala v vaših osebnih odnosih. Zadovoljni boste, da se je v vašo zvezo vrnil stari mir. Samski boste z veseljem hodili ven s prijatelji, preko katerih bi lahko srečali novo ljubezen.

Kariera: Večina stvari se postavlja na svoje mesto in začeli boste delati tišje in mirneje. Takšen stil vam ustreza, saj imate dovolj hrupa. Posebej dobro se bodo razvijali posli, povezani s komunikacijami ali potovanji. V to se boste bolj angažirali.

Zdravje in nasvet: Poskrbite za svoje, ne za tuje skrbi.

Kozorog

Ljubezen: Povečalo se bo zaupanje v veze. Bolje boste razumeli svojo ljubljeno osebo in obratno. Nekateri bodo ponovno raziskovali teme, ki jih dolgo niso. Samski bi lahko ljubezen našli na potovanju ali v intelektualnih institucijah.

Kariera: Še vedno je dober del glavnih potez odvisen od drugih, vendar počasi prejemate del v svoje roke. Sreča, da je tako, saj znate upravljati, in vsi se bolje počutijo, ko je tako. To bo privedlo do izboljšanja na vašem delovnem mestu.

Zdravje in nasvet: Zanemarite kakšno frustracijo.

Vodnar

Ljubezen: S časom boste opazili, da se vaši osebni odnosi izboljšujejo. To vas bo spodbudilo k večji odprtosti in smelosti pri pristopanju k nasprotnemu spolu. Tisti, ki so že v zvezi, bodo še bližje drug drugemu.

Kariera: Uvedli ste nova pravila igre in zdaj ravnate po njih. Čeprav je naporno, je to edina možnost. Sprejmite nove izzive in se z njimi soočite z boljšo organizacijo poslovanja. Tako boste postali učinkovitejši.

Zdravje in nasvet: Zagotovite si več spanca in počitka.

Ribi

Ljubezen: V prihajajočih dneh se bodo vaši osebni odnosi izboljševali. Vsak dan boste bolj pripravljeni deliti z drugimi. Ljubljena oseba bo spet odprta do vas. Organizirajte izlet ali potovanje. Uživali boste.

Kariera: Pred vami je veliko dela. Ni časa za predah. Nekateri bodo celo delali nadure. Posla bo veliko in bo zanimiv. Ker ste to dolgo pričakovali, boste dali vse od sebe, da uspete. Skoraj nič vas ne bo odvrnilo od tega.

Zdravje in nasvet: Občasno se morate ustaviti in sprostiti.

[Vir: EHoroskop]; Portal24; Foto: Freepik