Veliki tedenski horoskop od 8. do 14. julija 2024

Horoskop [Foto: Portal24 (AI)]

Veliki tedenski horoskop od 8. do 14. julija 2024

Pred nami je teden, poln astroloških vplivov, ki bodo zaznamovali različne vidike naših življenj. V tem obdobju bodo posamezni znaki zodiaka doživeli pomembne premike v ljubezni, karieri in zdravju. Nekateri bodo morali premagovati ovire in frustracije, medtem ko bodo drugi našli nove priložnosti za napredek in osebno rast. Ta teden nas opominja, da ne glede na izzive, ki jih prinaša, vedno obstajajo načini, kako najti ravnovesje in mir v sebi. Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo v prihajajočih dneh.

Oven (21. marec – 19. april)

Ljubezen: V tem tednu boste imeli veliko priložnosti za pogovor z osebami nasprotnega spola. Čeprav bo teh pogovorov veliko, pa to ne pomeni nujno, da boste dosegli globljo povezanost v odnosih. Pogovarjali se boste o različnih temah, vendar se bo vse zdelo površinsko. Vaše srce bo kljub vsemu ostalo prazno.

Delo: Delo vam bo v tem tednu videti lažje, vendar je to le vaš pogled na situacijo. Imeli boste dovolj razlogov, da delate brez skrbi, a kljub temu se lahko napori naberejo. Dobro se organizirajte, saj duh vodi telo, vendar telo včasih potrebuje počitek. Pazite, da se ne pregorite.

Zdravje & nasvet: Poiščite šport, ki vam ustreza.

Bik (20. april – 20. maj)

Ljubezen: Morda ste lahko dosegli več, vendar to ni razlog za nezadovoljstvo. V tem tednu boste svoje moči usmerili v utrjevanje tistega, kar ste že dosegli v svojem zasebnem življenju. Manj boste iskali nove atrakcije in več časa posvetili intimnosti, kar vam bo na dolgi rok koristilo.

Delo: Novi sodelavci bodo vstopili v vaše delovno okolje, bodisi iz drugega oddelka ali celo iz drugega podjetja. Pomagali jim boste, da se prilagodijo delu, polni boste dobrih nasvetov in še boljših namenov. Kljub temu bodo nekatera vprašanja ostala neodgovorjena.

Zdravje & nasvet: Pogosteje preživljajte čas v naravi.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Ljubezen: V tem tednu se lahko v ljubezenskih odnosih pojavijo določene napetosti in negotovost. Tisti, ki so v dolgotrajnih in stabilnih zvezah, bodo znali prebroditi to neprijetno obdobje. Tisti, ki so na začetku razmerja, pa se bodo morda začasno oddaljili drug od drugega.

Delo: Trenutno niste v najboljši formi za delo. Ne samo, da vam primanjkuje motivacije, tudi okoliščine niso najbolj spodbudne. Večinoma boste opravljali zadane naloge brez preveč vprašanj.

Zdravje & nasvet: Sprehod vam bo dobro del.

Rak (21. junij – 22. julij)

Ljubezen: Okoliščine v vašem zasebnem življenju vam bodo precej naklonjene. Vaša ljubljena oseba vas bo podpirala, čeprav bo občasno prišlo do manjših nesoglasij. Samski bodo imeli veliko priložnosti za nove ljubezenske avanture.

Delo: Pričakovalo se bo več truda z vaše strani, še posebej pri nalogah, ki zahtevajo kreativnost ali kjer je prisotna publika. V skritih dejavnostih boste delali le toliko, kolikor je potrebno, vendar se ne zavedate, da lahko tudi na ta način dosežete velike uspehe.

Zdravje & nasvet: Preživljajte čas v naravi.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Ljubezen: Svoje osebne odnose boste postopoma postavili na raven blage distance. Ne bo vam več toliko pomembno izkazovati nežnosti, ampak le toliko, da se ve, da ste skupaj. Ta površnost je posledica neugodnih tranzitov ljubezenskih planetov.

Delo: Z majhnimi koraki boste napredovali v edinstvenih znanjih, predvsem skozi praktično delo. Uživali boste v odkrivanju in spoznavanju novih stvari ter pogosto z navdušenjem pripovedovali, kaj ste odkrili. Tisti, ki se učijo, bodo verjetno uspešni.

Zdravje & nasvet: Pozabite na predsodke.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ljubezen: Nezainteresiranost ali frustracije bodo vse bolj prisotne v vašem ljubezenskem življenju. Pomembno je, da se s tem soočate potrpežljivo in zavedate, da je vse prehodnega značaja. Ohranite svojo zvezo z mirom in toleranco.

Delo: Niste si predstavljali, da bi vam lahko šlo tako dobro. Povezovali se boste z ljudmi in novimi sodelavci hitreje in bolje, kot ste pričakovali. Ideje se bodo izmenjevale intenzivno, njihova izvedba pa ne bo nemogoča. Pred vami so vznemirljivi dnevi.

Zdravje & nasvet: Varčujte z energijo.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Ljubezen: Veliko ljudi se bo dnevno vrtelo okoli vas. Boste igrivi, veseli in pripravljeni vse deliti z njimi, vendar brez prevelikih obveznosti. Nekateri bodo svoje zveze postavili na raven dobrega prijateljstva in opustili večje intimnosti, kar bo partnerja zmedlo.

Delo: Trudili se boste kar najbolje izkoristiti priložnosti, ki so pred vami. Nekateri bodo zaradi tega pripravljeni delati nadure. Ponuja se vam zanimiva služba povezana s pomembnim projektom. Prilagoditi se boste morali novim razmeram.

Zdravje & nasvet: Dobro se naspite.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Ljubezen: Vaša ljubljena oseba bo sijala bolj kot vi, zato ji pustite, da vas vodi. Ona bo v tem tednu bolje organizirala vajin skupni čas. Prepustite se ji z zaupanjem in uživajte kot otrok.

Delo: Nadaljevali boste z razvijanjem vse boljše poslovne prihodnosti. Priprave še ne bodo povsem dokončane ta teden, vendar vas naj to ne živcira, saj vidite, da stvari kljub vsemu potekajo bolje, kot ste pričakovali.

Zdravje & nasvet: Zanemarite majhne skrbi.

Strelec (22. november – 21. december)

Ljubezen: Čeprav bo vaša zveza objektivno napredovala odlično, boste sami nagnjeni k razmišljanju o malenkostih, še posebej o svojem notranjem svetu. S takim pristopom boste odvzeli nekaj spontanosti, zato ne pretiravajte. Sprostite se.

Delo: Čeprav imate raje ravnovesje kot borbo, se boste v tem tednu morali boriti za svoje pravice. Ne pozabite, da pravicam vedno sledijo tudi obveznosti. Ne bežite pred odgovornostmi, uspelo vam bo stvari postaviti na svoje mesto.

Zdravje & nasvet: Enaka pravila za vse.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Ljubezen: V tem tednu boste vstopili v kakovostnejšo, bolj diskretno ljubezensko fazo. Potreba po umiku bo močnejša. Samski ne bodo vztrajali pri izhodih, medtem ko bodo vezani več časa preživeli doma s partnerjem.

Delo: Koliko časa ste načrtovali določene poslovne poteze, toliko boste zdaj imeli priložnost pokazati svoje poslovno znanje. Povečal se bo vaš vpliv na druge, kar je nova odgovornost. Bodite profesionalni.

Zdravje & nasvet: Trošite na luksuz, vendar ne pretiravajte.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Ljubezen: Nadaljevala se bo vaša zanimiva ljubezenska faza, v kateri ne bo manjkalo strasti in sproščenosti v odnosu z ljubljeno osebo. Nekateri bodo radi hodili ven s prijatelji. Večina bo imela družbo, tudi samski bodo radi zahajali med ljudi.

Delo: Pred vami so zanimivi izzivi, povezani s stresom in borbami. Premislite, kaj vam ponujajo priložnosti, in tehtno odločite, preden ukrepate. Ni potrebe po hitenju.

Zdravje & nasvet: Držite se svojih načrtov.

[Vir: Ehoroskop]; Portal24; Foto: