Veliko pustno rajanje v ALEJI: Priljubljeni ČUKI in pestro dogajanje

ByAna Koren

7. februarja, 2024 ,
Najbolj živahen pust s ČUKI, kurenti, poslikavo obrazov in brezplačnimi krofi v ALEJI

Veliko pustno rajanje v ALEJI: priljubljeni ČUKI in pestro dogajanje

Letošnji pust je tik pred vrati. Pridružite se priklicu pomladi z njenimi prvimi znanilci – kurenti, ki bodo v ALEJI ta petek, 9. februarja, ob 17. uri.

Rajanje se nadaljuje to soboto, 10. februarja, v znamenju umetniških poslikav obrazov, katere bodo potekale dopoldne od 11. ure in popoldne od 17.30 dalje. Dopoldanski program bo dopolnil klovn Jurij, ki bo s cirkuškimi čudeži poskrbel za nasmeh na obrazu najmlajših, nato se bo pustna zabava v celoti razživela ob 17. uri s predstavo Slon Vipko s čarobno tipko. Maškare se bodo lahko v popoldanskem času posladkale tudi z brezplačnimi krofi.

Na pustni torek, 13. februarja, ob 17. uri se pridružite pustovanju na koncertu priljubljenih Čukov in brezplačnih krofih za vse maškare.

Na kulturni praznik, v četrtek, 8. februarja, vabljeni na ALEJO SKY, kjer lahko uživate v pestri ponudbi številnih restavracij, otroci ob igri v edinstveni igralnici Planet Lollipop ali drsate na največjem drsališču nad mestom.

Več informacij o pustnih dogodkih si lahko ogledate tudi na spletni strani aleja.si/novice-in-dogodki/.

ALEJA

Nakupovalno destinacijo ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Evropsko združenje nakupovalnih središč (ECSP) je maja letos ALEJI podelilo nagrado za dizajn in razvoj za izjemne projekte v trgovski panogi. V kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15 tisoč do 45 tisoč kvadratnih metrov« je premagala različne finaliste iz Evrope. Najsodobnejša ljubljanska nakupovalna destinacija je zablestela s svojo večnamensko trajnostno naravnanostjo in žirijo prepričala z inovativno uporabo strehe za šport, prosti čas in rekreacijo. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers razvija, gradi in upravlja nakupovalna središča v šestih državah: v Avstriji, Sloveniji, Italiji, na Madžarskem, Hrvaškem ter na Češkem. Podjetje s sedežem v Salzburgu trenutno upravlja 31 nakupovalnih lokacij v Srednji, Južni in Vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 850.000 kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Z več kot 100 milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostnost, prometno načrtovanje in inovativno trženje. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana je prejelo svetovno priznano nagrado ECSP Design and Development Award v kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15.000 do 45.000 kvadratnih metrov.« SES je del skupine SPAR Österreich.

Portal24