Venera v Levu: Priložnost za osebno in finančno preobrazbo

Planet ljubezni in denarja Venera se končno premika direktno, priložnost za popravilo romantičnih in finančnih napak. Novi romantični odnosi so na obzorju, saj srcu vlada lev. Venera v levu, simbolu kraljevstva, želi biti v središču pozornosti, zato je to čas, da se razvajate, negujete in zasijete v vsem svojem sijaju. Dame, okrasite se, bodite čudovite, moškim so v tem obdobju všeč vpadljive dame z aristokratskim videzom. Finančno stanje je stabilno, saj Venera vlada denarju in obožuje bogastvo in razkošje.

Vendar pa obstaja izziv. Venera se premika direktno, medtem ko se je Jupiter ustavil in se premaknil retrogradno, oba sta v kvadratu, kar je izzivalni aspekt. Čeprav veljata oba za astrološke benefike, ki prinašata dobre okoliščine, ta slab vidik lahko prinaša pretiravanje, ekstravaganco in zahtevnost. Bodite previdni pri ljudeh in izdelkih, saj lahko ta aspekt prinese vsiljivo in agresivno trženje, ki vam poskuša prodati nekaj, česar ne potrebujete ali ne želite.

Samozavest in zdrav ego

Venera v levu prinaša samozavest in zdrav ego, kar je nujno za prepoznavanje in odpor proti manipulacijam. Pomembno je, da spoštujete svojo zasebnost in dovolite dostop samo tistim, ki so dobrodošli.

Na koncu, če sta izdelek in storitev kakovostna, ne bo potrebno agresivno trženje. Ljudje bodo prišli sami. Pomembno je, da delate z integriteto, iz srca, etično in moralno. To bo prineslo rezultate.

Pazite, da vam kvadrat Venere in retrogradnega Jupitra ne postavi stvari na glavo. To obdobje je lahko čas za rast in razvoj, če ste pozorni in previdni.

Obdobje, ko Venera prehaja direktno skozi lev, prinaša priložnosti za popravilo romantičnih in finančnih odnosov, povečanje samozavesti in razvoj zdravega ega. Vendar pa je treba biti previden, saj kvadrat med Venero in retrogradnim Jupiterjem lahko prinese pretiravanje, ekstravaganco in manipulacijo. Pomembno je, da se zavedamo svoje vrednosti, spoštujemo svojo zasebnost in delamo z integriteto. Če to storimo, bomo lahko izkoristili priložnosti, ki jih to obdobje prinaša, ne da bi padli v pasti negativnih vplivov.

Foto: Pixabay vir

Portal24