Vera Wang razkrila čarobni eliksir svojega mladostnega videza

ByAna Koren

24. novembra, 2022
Vera Wang razkrila čarobni eliksir svojega mladostnega videza

Ko ljudje zvedo, da je Vera Wang stara 73 let, kar ne morejo verjeti. Slavna oblikovalka je namreč postala senzacija na družbenih omrežjih ravno zaradi svojega videza, ki kljubuje starosti.

Medtem ko je veliko tega odvisno od genov, je Wang razkril pravo skrivnost v intervjuju za BBC 100 Women v začetku tega leta. Poleg tega, da verjame, da je dober spanec zlata vreden, si ob koncu dneva privošči koktajl z vodko, ki ga ima za čarobni eliksir.

“V modi sem od svojega 19. leta. Nikoli nisem razmišljala o svojem videzu, verjetno zato, ker vsak dan delam z najlepšimi ženskami na svetu. Imam jih za svoje muze in morda je to dober način za spopadanje s staranjem. Zato sem vedno govorila, da je skrivnost v koktajlu z vodko,” je dejala Vera.

Leta 2016 je za Harper’s Bazaar priznala, da ne telovadi preveč, le občasno dvigne uteži, težke kilogram do kilogram in pol. Telovadbi nikoli ne posveti več kot pet minut na dan in nikoli ne zamudi kosila.

“Rada imam sašimi z rjavim rižem in zelenjavo, kitajski dušen brokoli z rižem in piščancem ali solato iz artičok. V nekem trenutku sem jedla pico vsak dan in se nisem zredila, in res je nasitno,” je povedala Vera.

Poleg koktajlov pije le vodo, leta 2010 se je odpovedala tudi dietni kokakoli, kar je po njenem mnenju najtežja stvar, ki jo je kdaj naredila.

Ne spreglejte…

Šest ur spanja ima šokantno slab učinek na telo

Šest ur spanja ima šokantno slab učinek na naše telo. Še ptički na veji vedo, da potrebujemo od sedem do devet ur spanca, a mnogi med nami spimo veliko. Strokovnjakinja za spanje Olivia Arezzolo pravi, da obstaja pomembna povezava med spanjem in zdravjem.

Spanje vpliva na vse – od spomina, stresa in čustvenega stanja do zdravja kože in splošnega zdravja. In kdor spi samo šest ur na noč, je opozoril Arezzolo, ima štirikrat večjo verjetnost, da bo zbolel… več tukaj.

Foto: Reuters