Začela se je prevlada Vodnarja, za te znake horoskopa prihajajo težave

Začela se je prevlada Vodnarja, znamenja, ki je znano po svojih nekonvencionalnih odnosih in uporniški naravi. Njegova prevlada traja od 20. januarja do 19. februarja. To obdobje zato običajno zaznamujejo spremembe in novi začetki. Za ta tri znamenja bo vladavina vodnarja utrujajoča in stresna.

Lev

Pred levimi je naporno obdobje. Počutili se bodo, kot da ne morejo dihati. Nekateri načrti se jim bodo izjalovili, možne pa so tudi težave pri delu. Vzdržijo naj se prehitrih reakcij in pazijo, da ne ogrozijo odnosov z ljudmi iz delovnega okolja. Verjetni so konflikti tudi na zasebnem področju. Do partnerja bodo posesivni in ljubosumni, zato bi lahko prepiri postali nepogrešljiv del vsakdana.

Devica

Device so intelektualno močne in iznajdljive, vendar bodo v prihodnjih tednih tako obremenjene z obveznostmi, da se bodo tudi same težko znašle v takih razmerah. Izzive prinaša tudi družinsko življenje, zato bodo pogosto morali popuščati in žrtvovati prosti čas za ljubljene. Pazijo naj stresa, dobro bi bilo, paziti tudi stroške.

Bik

Čeprav se bodo na zasebnem področju dobro znašli, bodo poslovne in finančne okoliščine zahtevale več pozornosti. Pogosto se bodo počutili utrujene in razočarane zaradi nakopičenih obveznosti. Jezile jih bodo tudi nestabilne finančne razmere. Naj bodo previdni in potrpežljivi in naj ne nasedajo dvomljivim finančnim obljubam.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Ljudje, rojeni v teh znamenjih horoskopa, živijo v preteklosti

Zdi se, da nekateri ljudje živijo v preteklosti. Zanje je značilno, da nenehno obžalujejo dobre, stare čase. Pretiravanje v tem lahko pripelje do razočaranja in izgube optimizma, ker postanejo malodušni glede prihodnosti… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Vodnar je začel vladati, znan je po uporniški naravi”

Komentar: