Timothée Chalamet je prva sama moška zvezda naslovnice Vogue Britain


Prvič v 106-letni zgodovini britanskega Voguea je v oktobru na naslovnici moški.

Seveda so se v preteklosti moški znašli na naslovnici revije, vendar ne sami! Prvi je bil igralec Helmut Berger skupaj z Mariso Berenson za julijsko izdajo leta 1970. 

Vedno smo vedeli, da je Vogue prostor, ki v prvi vrsti slavi ženske. Moda ne deluje vedno tako.

Ali je vsak kos v vaši garderobi strogo prilagojen spolu, s katerim se identificirate? V to dvomim. Spol in moda dandanes nista več povezani z oblačenjem.

Povezani sta z izražanjem in osebno sproščenostjo. Gre za politiko in igrivost. Oblačite se tako, da se boste dobro počutili. Z novo izdajo tiskane revije bo to dokončno prišlo na površje. 

Timothée Chalamet je utelešen sodobni človek, kot igralec in kot oseba.

26-letni zvezdnik se je v zadnjih petih letih vrtoglavo povzpel na vrh Hollywooda.

Od nominacije za oskarja leta 2018 prek slave v filmu Dune leta 2021 do srce parajoče vloge v prihajajočem filmu Luce Guadagnina Bones & All.

Če lahko ta človek, z igro najstniškega potepuha, prihajajočo jesen presune naša srca, potem je zagotovo pripravljen na kameleonsko potovanje na naslovnici revije Vogue.

Seveda je tu še Timothéejeva modna osebnost.

Njegov slog je tako prirojen in samozavesten, da navdihuje tako ženske kot moške.

Ne glede na to, ali se odpravlja na koncert ali je ujet v soju tisočerih žarometov. Od bleščeče obleke brez spola do vsakodnevne garderobe iz starinskih majic in lahkotnega džinsa, se ne želi označevati.

Je človek za vsakogar.

Vir slik: Vogue