Vojvodinja Susseška lansira novo blagovno znamko “American Riviera Orchard” (video)

Foto: Wikimedia Commons Terry Kearney

Vojvodinja Susseška lansira novo blagovno znamko “American Riviera Orchard”

Vojvodinja Susseška je lansirala, kar se zdi, novo življenjsko znamko, poimenovano American Riviera Orchard. Presenetljivo razkritje se je zgodilo v četrtek z novim Instagram računom in spletno stranjo, ki vsebujeta malo podrobnosti. Meghan je svojo prejšnjo življenjsko znamko The Tig zaprla ob zaroki z Vojvodo Susseškim. Od umika od uradnih kraljevih dolžnosti se je posvetila medijskim podjemom, mnogi med njimi so usmerjeni na žensko publiko.

O novi znamki je na voljo malo informacij. Instagram račun American Riviera Orchard prikazuje kratek, zrnast video, v katerem nekdo ureja rože, Meghan meša v loncu v kuhinji, ženska v večerni obleki pa stoji na koncu dolge kolone. Spletna stran vključuje logotip znamke in poziv, da se prijavite na čakalno listo. Biografski odsek Instagram računa, ki že ima več deset tisoč sledilcev, preprosto navaja “od Meghan, Vojvodinje Susseške” in “Ustanovljeno 2024”.

Njen uradni Instagram račun ni bil posodobljen. Del Kalifornije, kjer živijo Meghan, Princ Harry in njuna otroka, pogosto imenujejo tudi “Ameriška Riviera”. Ameriški mediji poročajo, da je v teku vloga za registracijo blagovne znamke “American Riviera Orchard”, kar kaže, da namerava znamka prodajati domače izdelke, kot so dekanterji in kuhinjske krpe, kot tudi konzervirana živila, kot so marmelade. Vloga omenja tudi kuharske knjige. 42-letna nekdanja zvezdnica serije Suits je bila v ZDA nedavno bolj v javnosti. Prejšnji teden je na festivalu SXSW govorila o nadlegovanju na družbenih omrežjih, nekaj dni preden je ameriški sodnik zavrgel tožbo za obrekovanje proti njej, ki jo je vložila njena polsestra.

[Vir: BBC]; Portal24; Foto: Wikimedia Commons/Terry Kearney