Vplivneži in jesenski modni trendi. Kje? V Cityparku!

                                                                                                      
V našem največjem nakupovalnem središču Citypark se bo ta petek in to soboto odvijal izjemen dogodek: Fashion live. Gre za modno revijo z vplivneži, ki bo predstavila pisane modne kose jesenske kolekcije ter postregla s fotografiranjem in snemanjem vsebin za družbena omrežja v živo. Obiskovalci bodo lahko dva dni spoznavali modne smernice, se navdušili nad izjemnimi oblačili s Cityparkovih trgovin in tako s seboj odnesli nešteto idej za prevetritev svoje  garderobe.

Modna revija se bo odvijala v pritličju nakupovalnega središča pri trgovini Humanic.

Na dogodku bodo sodelovali tudi slovenski vplivneži, med drugim Vesna Ponorac, Klemen Kopina, Tia Vlahovič in Tjaša Kramarič.  Modeli bodo prek videoposnetkov predstavili najbolj zanimive in kreativne kose kolekcije jesen in zima 2023/24 ter jih v živo delili na svojih kanalih. Modni videi pa se bodo po reviji vrteli tudi na ekranih po vsem nakupovalnem središču.

Vljudno vabljeni na dogodek tukaj.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Portal24