Vroča Saša Lendero pod seksi obleko kar brez modrčka

ByAna Koren

3. marca, 2023

Vroča Saša Lendero pod seksi obleko kar brez modrčka

Pevka Saša Lendero je bila vedno velika lepotica in tako je tudi dan danes, še vedno ima namreč sanjsko postavo.

Pevka Saša Lendero v tem letu preživlja težke čase. V  začetku leta je z javnostjo delila, da se z glasbenikom Miho Hercogom po 20 letih razmerja ločujeta in da gresta vsak svojo pot.

Mnogi so bili ob tem v šoku in zdelo se je, da se kaj takšnega zares ne more zgoditi. Saša in Miha sta namreč do zdaj veljala za par, ki vedno uspe premagati vse krize in padce… več na Princesa.si

Spomnimo…

Sanjskega zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga je konec

Saša Lendero in Miha Hercog sta pred dvema letoma okronala svoje več kot 20 let dolgo razmerje s poroko. Pevka je zdaj sporočila, da sta se z glasbenim producentom razšla.

Saša se je ob tem zahvalila se je vsem, ki so o razhodu slutili že dlje časa, a s svojimi vprašanji niso otežili situacije. S hčerko Ario sta namreč potrebovali čas, da se sprijaznita z bolečino, ki pride z razhodom dolgoletne zveze. Zapisala je, da bosta z Miho še naprej ljubeča starša 13-letni hčeri, ostajata pa tudi ustvarjalni glasbeni tandem.

Pevka je zapisala, da je v preteklih letih delila marsikatere radostne in grenke trenutke svojega življenja, a si nikoli ni mislila, da bo morala deliti to, kar mora deliti danes… več tukaj.

Foto: Zajem zaslona