#vroče Bella Hadid v belih bikini kopalkah v hotelu

ByAnja Kadič

24. avgusta, 2022

Še en dan, še ena duhovita in odkrita fotografija Belle Hadid.

Bella Hadid v belih bikini kopalkah v hotelu

Včeraj je manekenka na Instagramu objavila fotografije iz svojega fotoaparata. Med posnetki je bila tudi fotografija z majhno pisano oblečeno deklico. Poleg je tudi posnetek na katerem si na letalu na obraz sveti z rdečo lučjo in posnetek na katerem je njena postaja za ličila prekrita z zdravilnimi kristali. Na enem posnetek bere tudi na letalu.

Delila je tudi dva seksi posnetka. Na prvem je njeno golo telo in spodnji del prsi, viden od spodaj. Na drugem pa leži v beli postelji v majhnem belem bikiniju, z razmršenimi lasmi in brez ličil.

https://www.instagram.com/p/ChifoquP7IS/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4a6428e2-a647-4841-a239-13e55b9d0b33
Za pregled fotografij kliknite nanjo

Belle k posnetkom ni dodala opisov.

Fotografije so postale stalnica za manekenko in partnerja Kin Euphoricsa. V nedeljo je delila še več fotografij na kateri sta z očetom in z drugimi na videz naključnimi fotografijami iz svojega digitalnega albuma.

https://www.instagram.com/p/ChifzZBvQKl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0d196b04-af67-4883-a7d0-139e13dabb0b
Za pregled fotografij kliknite nanjo

Hadidin edinstveni slog, ki ga je navdihnil čas Y2K, je viden na vseh posnetkih. V eni od njih nosi viralno minikrilo Miu Miu s krojenim puloverjem čez enako krojeno srajco. Na drugi nosi preveliko belo bluzo z gumbi, vrečaste modre kavbojke in debele črne superge. V tretji pa nosi belo trenirko, mornarsko majico Adidas in karirasto kapo.

V enem od intervjujev v začetku leta je Hadidova zagovarjala svoje pogosto ekscentrične ali nekonvencionalne modne odločitve: “Vem, kaj mi je všeč. Vedno, že od mladosti. In nikoli nisem odnehala.”