Priljubljena slovenska pevka je na zasluženem dopustu.

Lepa pevka, glede na fotografije, ki jih na Instagramu deli z oboževalci, na dopustu nadvse uživa. Uživajo pa tudi njeni oboževalci, ker jih tako vestno obvešča.

Tanja Žagar je mojstrica – tako na odru kot v domači kuhinji.  Očitno ne more iz svoje kože in tudi med dopustom razvaja svoje najbližje. Tokrat je pokazala, kako jih razvaja s svojo kuhinjo. Spekla je jabolčni zavitek, tisti ta pravi, domač. Glede na fotografijo je moral biti zelo okusen.

Ob fotografiji, na kateri  v prekrasnih kopalkah in kjer drži pladenj s sladico, je na Instagramu zapisala: “Moj morski štrudelj je spečen. Sicer nisem dala v filo kakšnih morskih sadežev, je kar jabolčen, ampak bo pa postrežen v kopalkah. In zeloooo diši, ker so sosedje že v nizkem startu.”

Pevkina postava je po dveh porodih takšna, kot je bila pred njimi. Poporodnih kilogramčkov se po zaslugi  sina Karla in hčerkice Marine očitno hitro znebila. Videti je krasno.

Ne zamudite:

Meghan Markle podala lekcijo o elegantnih poletnih delovnih oblačilih

Meghan Markle izgleda odlično v vsaki obleki. Od formalnih oblačil trajnostnih oblikovalcev, kot so Stella McCartney, Gabriela Hearst in Maggie Marilyn, do vsakdanjih oblačil, kot je dvojni džins… več tukaj.Vir: Govori.se Foto: Tanja Žagar FB

By A.K.

Komentar: