‘Wet look’ – Nov trend med trendseterkami

ByAnja Kadič

29. februarja, 2024
Foto: Portal24 (AI)

‘Wet look’ – Nov trend med trendseterkami

V letošnjem letu je modni svet dočakal ponovni vzpon ene izmed klasičnih pričesk, ki je osvojila srca trendseterk po vsem svetu. Elegantne, zglajene pričeske, ki so bile že nekaj sezon priljubljene za bolj svečane priložnosti, so dobile svež zagon z ‘wet look’ frizuro. Ta slog simulira videz sveže stuširanih las, vendar na izjemno eleganten način.

Trend je na rdečih preprogah hitro postal hit, kjer so ga zvezdnice kot sta Kylie Jenner in Jennifer Lopez predstavile na tednu mode Haute Couture v Parizu. Dive so s svojimi izvedbami ‘wet look’ pričesko dvignile na povsem novo raven, dokazujejo pa, da je primerna za različne priložnosti, od glamuroznih dogodkov do vsakodnevnega stila.

Oblikovanje te pričeske zahteva nekaj več kot le pravo količino vode. Za doseganje mokrega videza, ki traja, strokovnjaki priporočajo uporabo olja za lase, ki ga lahko nanesete od korenin do konic, odvisno od želenega učinka. Gel za lase lahko prav tako pomaga doseči ta videz, vendar je pomembno biti previden, da lasje ne postanejo pretrdi. Za dodaten sijaj ne pozabite na kremo za lesk.

Pričesko lahko prilagodite po svojem okusu, z različnimi načini razdelitve las ali celo popolnoma zalizanim videzom, ki ga lahko zaključite s taktično postavljenimi lasmi za ušesi. Za bolj dodelan videz lahko uporabite glavnik s širokimi zobmi, da ustvarite urejen učinek.

Ta trend ponuja vsestranskost za vse teksture in dolžine las, kar ga dela še posebej privlačnega za širok spekter ljudi, ki želijo svojemu videzu dodati pridih elegance in svežine.

[Vir: Diva]; Portal24