Willow Smith obraz parfuma MUGLER Alien Goddess Intense

Leto dni po izidu originalne parfumske vodice MUGLER Alien Goddess je znamka predstavila novejšo različico Alien Goddess Intense.

Najnovejša dišava te blagovne znamke ponuja ljubiteljem dišav še bolj okrepljeno čutno izkušnjo kot njena predhodnica. Dišava vsebuje mešanico toplih not, kot so kokosova krema, kalabrijska bergamotka in fuzijo jasmina grandifloruma in vanilije bourbon. Tudi videz Alien Goddess se je poglobil, saj je temnejše jantarne barve, kar naznanja svojo intenzivnost.

Kot obraz nezemeljske kampanje je pevka, avtorica besedil in aktivistka Willow Smith. Dekle pooseblja eterično nezemeljsko boginjo znamke. “Zelo sem hvaležna, da sem lahko del sveta Alien Goddess,” pravi Smithova za BAZAAR.com o svojem stalnem sodelovanju z MUGLER-jem.

Za spletni portal je zvezdnica dala tudi kratek intervju. 

Kako je prišlo do sodelovanja z MUGLER-jem?

MUGLER je že od nekdaj ikonična blagovna znamka. Ko so se obrnili name z idejo o Alien Goddess, sem bila navdušena. Ideja mi je bila zelo všeč.

Ali imate raje lesne, cvetlične ali zemeljske vonje?

Osebno imam zelo rada zemeljske vonje. Zdi se mi, da nas res prizemljijo. Poleg tega menim, da zdaj v življenju potrebujemo veliko tega.

Kaj vam diši kot vaš dom?

Moram reči, da kadilo Nag Champa. Ko sem bila mlajša, je hišo z njim vedno kadila moja mama. Tako lepo diši.

Koga poznate kot najbolj dišečo osebo?

Moj starejši brat Trey vedno diši fantastično. Ves čas diši po meti. To je tako čudovito.

Kolikokrat se po navadi nadišavite?

Običajno razpršim dišavo pred seboj in se sprehodim skozi meglico. Tako da morda dvakrat ali trikrat.

Kako vam diši Alien Goddess Intense?

Diši kot čarobni vrt, zelo cvetlično. Dišava je močna, hkrati pa zelo ženstvena in mehka. Je zelo edinstvena.

Na vaše najnovejše glasbene in stilske izbire je v veliki meri vplival punk rock. Kako se ta estetika odraža v vaši splošni lepotni filozofiji?

Pri rocku gre za to, da si svoboden, da poveš svoje mnenje in da si najbolj glasna in pristna različica samega sebe. To si vedno želim početi s svojo umetnostjo in modo.

Koliko dišav imate v lasti?

Alien Goddess je eden od edinih uveljavljenih vonjev, ki jih imam. Vendar imam veliko olj in ponavadi mešam eterična olja. Obožujem egipčanski mošus, obstaja pa tudi olje Palo Santo, ki mi je zelo všeč.

Kaj vas najbolj navdihuje pri mitskih boginjah?

Božanska ženska je tako pomembna energija, ki jo zdaj bolj kot še nikoli prej, potrebujemo v svojih življenjih. Razmišljanje o nezemeljski boginji in prenos te kozmične perspektive na božansko žensko je popolna mešanica.

Vir: Harper’s Bazzar

Vir slik: Fragrance.official

Komentar: