Začelo se je kitajsko novo leto: Kaj lahko pričakujemo v letu zajca?

Kitajsko novo leto se je začelo 22. januarja, trajalo bo do 9. februarja 2024 in poteka v znamenju vodnega zajca. Lansko leto je bilo v znamenju tigra in za mnoge intenzivno in naporno. Leto zajca bo veliko mirnejše in nam bo prineslo priložnost za introspekcijo in postavljanje novih ciljev.

V kitajski astrologiji zajec velja za eno najsrečnejših živali, zato lahko pričakujemo ugodne okoliščine. Pripravite se na nova srečanja, odnose in prijateljstva ter obetavne poslovne priložnosti. Bodite pripravljeni na izzive, vključno s tistimi, ki jih morda niste pričakovali.

To je močno leto, zato se zanašajte na svoje instinkte.

Leto zajca je ugodno za poklicne uspehe. Mnogi lahko pričakujejo povišanje plače ali napredovanje, nekateri pa celo popoln preobrat v karieri. To obdobje je primerno za zastavljanje dolgoročnih ciljev skozi vse leto.

To je ugoden čas za diplomacijo in komunikacijo. Odnosi se bodo dvignili na novo raven in spletle se bodo globlje vezi. To je obdobje za reševanje konfliktov ali sporov. V letu zajca pričakujte povečanje empatije. Ljudje bodo bolj sposobni videti stvari z drugega zornega kota. Želja po doseganju kompromisa se bo zato okrepila.

Komu bo leto zajca prineslo srečo in komu težave?

Kitajska znamenja horoskopa, ki bodo imela odlično leto, so zajec, ovca, pes in prašič. Vsako od teh znamenj bo imelo veliko priložnosti za rast kariere in intimnega odnosa. Čeprav se jim bodo odprle dobre priložnosti, naj ne hitijo. Včasih tisto, kar se zdi najboljša odločitev, morda ni najbolj modra izbira, zato jim svetujemo, naj bodo premišljeni.

Zmaj, kača, petelin in podgana se bodo letos spopadli z energijo zajca. Marsikaj ne bo šlo po načrtih, a ni vse tako črno. Izzivi, s katerimi se soočajo, bodo odlična lekcija in dragocena izkušnja. Organiziranje doma po načelih feng šuja bi jim lahko pomagalo pri lažjem soočanju s stresom.

vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Začela se je prevlada Vodnarja, za te znake horoskopa prihajajo težave

Začela se je prevlada Vodnarja, znamenja, ki je znano po svojih nekonvencionalnih odnosih in uporniški naravi. Njegova prevlada traja od 20. januarja do 19. februarja. To obdobje zato običajno zaznamujejo spremembe in novi začetki. Za ta tri znamenja bo vladavina vodnarja utrujajoča in stresna… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Začelo se je leto zajca: Kaj lahko pričakujemo?”

Komentar: