Priljubljena televizijska voditeljica in novinarka, ki jo lahko že leta spremljamo na POP TV in je tako rekoč že legendarna, je razkrila, da ima zelo rada poletje. Edina slabost pri tem je, da se v tem letnem času Petra skriva in izogiba plažam, kjer je veliko ljudi. Vas zanima, zakaj?

Petra Kerčmar je za revijo Lady  med drugim pojasnila, zakaj se izogiba plažam, kjer je veliko ljudi. Ljudje jo namreč prepoznajo. Priljubljena voditeljice je dejala: »Seveda te ljudje prepoznajo. Ampak včasih tvegaš. Kopanje na plaži z veliko ljudmi odpade. Tako da raje iščem skrite kotičke. A včasih se tudi težko skriješ. Sicer pa, vsi smo navadni ljudje, z napakami in pomanjkljivostmi, in lepo je, da to spoštujemo.« 

Ne zamudite:

Podjetje Elona Muska, Neuralink znova premagano

Start-up Neuralink Elona Muska, ki se ukvarja z možganskim računalništvom, je znova premagano. Tokrat je konkurent svojo napravo že vstavil prvemu ameriškemu bolniku.

Start-up podjetje Neuralink Elona Muska, ki se ukvarja z možganskim računalništvom, še ni dobilo dovoljenja Zvezne uprave za zdravila za vsaditev svoje tehnologije v ljudi… več tukaj.

Vir: Bum novice Foto: Zajem zaslona

By A.K.

One thought on “Zakaj se Petra Kerčmar poleti skriva?”

Komentar: