Zakonca Clooney na romantičnem oddihu

ByAnja Kadič

1. avgusta, 2022 , ,
Zakonca Clooney na romantičnem oddihu

Amal Clooney na zmenku nosila romantično belo mini obleko

Amal Clooney v slogu za večerni zmenek je z možem Georgeem na večer odšla v zelo sanjski obleki.

V petek so ju videli na sproščenem sprehodu in vožnji z ladjo ob jezeru Como v Italiji. Bila sta s prijateljico Charlotte Tilbury in njenim možem Georgeem Waudom.

Amal je za to priložnost oblekla sladko belo mini obleko brez naramnic z večplastnim, nabranim krilom. Obleka je bila prekrita s čipko. Romantični kos je kombinirala z bež odprtimi čevlji z debelimi petami in zlato tkano torbico. Za nakit je izbrala par lesketajočih se diamantnih uhanov. Lase si je razpustila in nosila ohlapne valove, ter se naravno naličila.

George se je kot običajno odločil za klasično obleko. V svetlo sivi obleki, beli srajci in črnih športnih čevljih je bil videti zelo dobro.

Zakonca Clooney, ki imata petletna dvojčka Ello in Alexandra, sta se med sprehodom po mestu držala za roke in se nasmihala. V mestu imata zakonca veliko posestvo in tam preživita večino leta.

V začetku tega meseca sta Clooneyjeva zapustila hišo in se odpravila na intimno večerjo. Na večerji je Amal nosila bleščečo zeleno mini obleko z bleščicami in čipkastimi detajli ter kremno-črno torbico. George se je takrat odločil za bolj sproščeno obleko kot običajno, saj je nosil mornarsko srajco z gumbi in svetlo oprane kavbojke.

Vir slik: Vogue