Prelepa Zala Djurić se je nedavno mudila na filmskem festivalu v Puli.

V Puli je bila namreč svetovna premiera filma Šesti avtobus, v njem pa igra tudi prelestna slovenska igralka.

Zalina slavna starša Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro kar pokata od ponosa. Kako ne bi, saj sta svojo lepo hči v glavni vlogi filma Šesti avtobus nedavno gledala na otvoritvi puljskega filmskega festivala.

S filmom Šesti avtobus je Zali uspel veliki met. Na rdeči preprogi je že tako lepa mladenka naravnost žarela, o njej so se razpisali vsi veliki mediji na Balkanu.

Izjemno talentirana mlada umetnica Zala pa ni le igralka, je tudi pevka in piše poezijo. V teh dneh doživlja pravi naval čustev. Sreče ob nedavnem uspehu namreč ne skriva.

Številni pa niso bili navdušeni le nad njenimi igralskimi sposobnostmi. Navdušila jih je tudi njena podoba, s katero se je predstavila na festivalu. Videti je bila zares sanjsko. Po rdečo preprogi se je sprehodila v beli svileni obleki. Dih jemajoče. Mnogi so hitro opazili, da sta si z mamo Tanjo zelo podobni. Vidi se, da jabolko zares ni padlo daleč od drevesa.

Ne zamudite:

#trend 9 naj trendov za nohte 2022

Med vsemi lepotnimi trendi je igranje z nohti verjetno najbolj zabavno. Leto 2022 ni nobena izjema. Od umetnosti nohtov iz leta 2000 do lakov za nohte, ki jih je odobrilo priznano podjetje Pantone. To je bilo dobro leto za stilsko urejanje nohto, za povrh pa je pred nami še nekaj mesecev… več tukaj.

Vir: Govori.se Foto: Zala Djurić Facebook