Združevanje umetne inteligence s poslovanjem: Moč ChatGPT Enterprise!

Na področju jezikovnih modelov, ki temeljijo na umetni inteligenci, OpenAI ponuja dve različni možnosti: ChatGPT Plus in ChatGPT Enterprise. Ti ponudbi sta namenjeni različnim potrebam uporabnikov ter imata različne funkcije in zmogljivosti.
V tem diskurzu bomo opisali pet pomembnih razlik med ChatGPT Plus in ChatGPT Enterprise, da bi vam pomagali določiti, katera možnost najbolj ustreza vašim posebnim potrebam.

Cenovna struktura

ChatGPT Plus ima cenovni okvir, ki temelji na modelu mesečne naročnine in je strateško postavljen tako, da ustreza posameznim uporabnikom. Zaradi te strukture je dostopen širokemu krogu uporabnikov.

V nasprotju s tem ChatGPT Enterprise ponuja cenovne sheme po meri, ki so skrbno prilagojene potrebam podjetij in organizacij. To pomeni večjo prožnost pri razširjanju in prilagajanju uporabe specifičnim potrebam, vendar potencialno višje stroške, odvisno od obsega uporabe.

Omejitve uporabe

ChatGPT Plus uvaja stroge omejitve uporabe, predvsem zato, da bi zagotovil enakopraven dostop za vse uporabnike. Čeprav imajo naročniki splošen dostop do ChatGPT, se lahko v obdobjih povečanega povpraševanja vseeno soočijo z omejitvami.

Nasprotno pa ChatGPT Enterprise razširja liberalnejše omejitve uporabe in se lahko prilagodi povečanemu povpraševanju. S tem se izboljša splošna izkušnja in zagotovi bolj nemoteno delovanje podjetij, ki se pri različnih aplikacijah zanašajo na ChatGPT.

Prednostni dostop in podpora… več na Biznis24

Foto: Pexels Portal24

Ne spreglejte…

Umetna inteligenca, evropski izenačevalec za regije z gospodarskimi težavami

Govorimo o kontekstu vzhodne Evrope, ki je v preteklosti veljala za regijo, ki zaostaja za gospodarsko uspešnimi državami zahodne Evrope. Cristian Gherasim meni, da ima umetna inteligenca (UI) potencial, da odigra ključno vlogo pri spodbujanju razvoja. Cristian Gherasim je analitik, strokovnjak za zunanje zadeve in novinar, specializiran za vzhodno in srednjeevropsko politiko… več tukaj.