Znaki s katerimi vesolje sporoča, da bomo imeli dobiček!

ByAna Koren

10. novembra, 2023 ,
Znaki vesolja za dobiček Foto_Portal24Znaki vesolja za dobiček Foto_Portal24

Znaki s katerimi vesolje sporoča, da bomo imeli dobiček!

Če se trudite za življenje v izobilju, se morda sprašujete, kako boste vedeli, da bo vaš trud poplačan. Z vami delimo dobro novico! Obstajajo namreč določeni znaki, ki vam bodo jasno nakazali, da vesolje igra v vašo korist in da se denar bliža vašemu žepu. Veliko teh znakov izvira iz starodavnih tradicij, kot je Feng Shui, in vam lahko pomaga oceniti, kdaj je čas za finančno naložbo ali nov marketinški podvig. Tu je osem takih znakov:

Ves čas se prikazuje številka 8

Številka 8 je že dolgo simbol sreče in ravnotežja, zlasti na Kitajskem. Če opažate to številko povsod okoli sebe, lahko pričakujete kmalu dobiček.

Denar prejmete na določen dan

Po Feng Shuiju, če na določen dan prejmete denar (naj bo to darilo ali dobitek), pričakujte več obilja v naslednjih tednih in mesecih. Posebno srečen je prvi dan novega meseca ali polna luna.

Pričakujete otroka

Starodavno prepričanje pravi, da ko ste noseči, nosite tudi srečo. Srečo lahko privabite tudi z bližino nosečnic v vašem življenju.

Insekti obiščejo vašo hišo

Čeprav ne želimo žuželk v hiši, rjave žuželke, kot so kobilice in pajki, v Trinidadu simbolizirajo prihajajočo srečo. Tudi metulji temne barve naj bi napovedovali pozitivne novice o karieri.

Mehurčki v kavi

Če opazite mehurčke na površini svoje kave, naj bi to napovedovalo pozitivno spremembo sreče.

Veliko majhnih kovancev

Če imate veliko kovancev shranjenih po hiši, lahko privabite več denarja, še posebej, če jih hranite v kuhinji po Feng Shuiju.

Neprijetno srečanje s ptico

Če ptica za svoj cilj izbere vas, to naj ne bi pomenilo nesreče, ampak nasprotno – več denarja v bližnji prihodnosti.

Vaše začetnice v pajkovi mreži

Če vidite svoje začetnice v pajkovi mreži, to velja za zelo specifičen znak, da denar prihaja k vam.

S temi osmimi znaki, ki so del bogate dediščine različnih kultur, boste lažje razumeli, kdaj vam vesolje kaže pot do finančnega uspeha. Uporabite jih kot vodilo in bodite pozorni na znamenja okoli sebe.

vir

Foto: Portal24