Znana slovenka za dopust najela zasebni otok v Francoski Polineziji

ByAna Koren

14. decembra, 2022

Znana slovenka za dopust najela zasebni otok v Francoski Polineziji

Najboljša slovenska plesalka Nika Kljun si je s partnerjem privoščila dopust na rajskih otokih. Svetovno znana plesna zvezda in koreografinja Nika Kljun se je nedavno odpravila na sanjski dopust na zasebni otok. Tja je odpotovala v družbi svojega dolgoletnega srčnega izbranca Sonnyja Freddieja Pedersena, znanega zvezdniškega sodnika danskega plesnega TV-šova The Greatest Dancer, koreografa muzikala Bodyguard in plesnega prvaka. 

Nika in Sonny sta za sanjske počitnice najela zasebni otok v Francoski Polineziji in se prepustila udobju narave in morskega zraka.

Kot je zapisala Nika, jima otok ponuja pravi luksuz, ker se jima ni treba z nikomer ukvarjati. Samo narava, veter, voda in sonce so njuna družba in to jima je čisto dovolj.

Nekaj utrinkov je Nika delila tudi na svojem Facebooku, sicer pa sta si privoščila odklop od družbenih omrežij, saj skoraj nič ne objavljata.

Nika sicer živi sanjsko življenje, saj se lahko pohvali z bogato plesno kariero in sodelovanjem s svetovnimi zvezdami.

Med drugim je sodelovala z Britney Spears, Jennifer Lopez, Justinom Bieberjem, Willom Smithom in s Paulo Abdul.

Kot pa je razkrila v enem izmed zadnjih intervjujev, slava prinaša tudi slabe plati.

Iskreno je povedala, da moraš biti včasih kar malo otopel, da čustveno preživiš. Najtežji del njenega življenja je bil, ker je zamudila odraščanje brata, sestričen in staranje ljudi, ki jih ima rada. 

Vir in foto: Mična

Ne spreglejte…

Zakaj Joško Gvardiol na svetovnem prvenstvu nosi masko?

Zakaj Joško Gvardiol na svetovnem prvenstvu nosi masko? Izjemni branilec je na svetovnem prvenstvu izstopal po svojih predstavah in po tem, da si je nadel masko… več tukaj.