Znanstvena fantastika: Zvezdne steze v 4K

Bistvo vesoljske ladje Enterprise je bilo, da se pogumno odpravi tja, kamor se še nihče ni. Seveda je vse to super, vendar pa je tudi v vračanju na znano območje nekaj pomirjujočega. Če ste trekkie, boste verjetno navdušeni nad tem, da se film iz leta 1979 Zvezdne steze in klasika iz leta 1982 Zvezdne steze II: Khanov bes, to poletje vračata na platna v sijajni ločljivosti 4K. 

Bilo je neizogibno, oziroma logično, da bodo nekje na poti tehnološke posodobitve znašle tudi Zvezdne steze. To jim nenazadnje zagotavlja še dolgo in uspešno življenje. Izdaji filmov Zvezdne steze in Zvezdne steze II: Khanov bes v 4K izvedbi bosta v kinematografih že čez nekaj tednov, 19. avgusta oz. 2. septembra.

TV serija Zvezdne steze: Čudni novi svetovi bo kmalu končala svojo prvo sezono. Picard in Discovery pa sta trenutno še v pripravi med sezonama, zato se pripravite na dobrodošlo dodatno popestritev.

Rezervirajte si čas in poskrbite, da se boste ob njihovi vrnitvi na velika platna lahko čim prej odpravili v najbližjo kinodvorano.

Komentar: