Znebite se teh 8 predmetov, privlačijo slabo energijo

Če želite ustvariti harmoničen in srečen dom, se morate znebiti nekaterih predmetov, ki naj bi privabljali negativno energijo, po trditvah feng-šuja in drugih verovanj. Preverite, katere stvari bi bilo najbolje izogniti se:

Zelena barva

Čeprav se zdi, da je zelena barva prijetna in pomirjujoča, se je v zgodovini pojavil strah pred njo. V 18. stoletju so ljudje začeli verjeti, da je sintetična zelena barva vsebovala strupen plin, ki je lahko povzročil zastrupitev. Čeprav je to znanstveno zmotno, se nekateri še vedno bojijo zelenih sten v svojih domovih.

Ura, ki ne deluje

V skladu s feng-šujem naj bi imeli ure, ki vedno delujejo brezhibno, da bi privabili srečo in odpravili notranji in zunanji nered. Nekateri celo verjamejo, da pokvarjena ura lahko napoveduje smrt v hiši.

Kaktusi in rastline s koničastimi listi

Po načelih feng-šuja rastline s koničastimi vrhovi in bodicami privlačijo negativne vibracije, kar lahko povzroči napetost v domu. Zato je priporočljivo, da se izogibate kaktusom in drugim podobnim rastlinam.

Rametana postelja

Nekateri verjamejo, da nepospravljena postelja prinaša nespečnost in notranji nered v življenje. Redno postiljanje postelje naj bi vam pomagalo doseči boljši spanec.

Odprt dežnik

Tradicija odprtega dežnika v domu kot nesrečnega znaka sega v čas starih Egipčanov. Verjeli so, da je to dejanje pomenilo nespoštovanje duhov varuhov doma.

Uvele in suhe rastline

Poskrbite, da bodo vaše lončnice in cvetje vedno sveže in žive. Suhe in uvele rastline naj bi prinesle mrtvo energijo v dom.

Nagačene živali in umetnine nasilja

Nagačene živali in umetnine, ki prikazujejo nasilje, naj bi privabljale negativne vibracije in vplivale na atmosfero v hiši.

Stari koledarji

Stari in zastareli koledarji lahko vplivajo na vaš dom kot pokvarjene ure. Feng-šuj priporoča, da imate vedno aktualne koledarje, da ohranite blaginjo in pozitivno energijo v svojem domu.

Znebite se teh predmetov, če želite ustvariti pozitivno in srečno okolje v svojem domu. V končni analizi je pomembno, da ustvarite prostor, v katerem se počutite udobno, sproščeno in polno pozitivne energije.

vir; Foto: Portal24