Zvečer bo marsikje v notranjosti Slovenije snežilo

Zvečer bo oblačno s padavinami, marsikje v notranjosti Slovenije bo snežilo. Ponoči bodo padavine oslabele, še se bodo pojavljale krajevne plohe. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, na Primorskem okoli 7 °C.

V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem na zahodu in jugu bodo nastajale krajevne plohe, deloma snežne. Lahko bo tudi zagrmelo. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8, ob morju do 10 °C.

Obeti

V četrtek bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. V petek in v soboto bo zmerno do pretežno oblačno z burjo na Primorskem.

Vremenska slika

Nad večjim delom Evrope je obsežno ciklonsko območje. Na severnim Sredozemljem nastajajo padavinska območja, ki občasno vplivajo tudi na vreme pri nas.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer bodo padavine zajele vse sosednje pokrajine. Po nižinah Hrvaške in severne Italije bo večinoma deževalo, drugod marsikje snežilo.

V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Najboljši nasvet kako zaščititi kožo, če telovadite v mrazu

Gibanje na prostem prinaša številne prednosti, a je potrebno zaščititi kožo. Če pozimi redno tečete, kolesarite ali hodite na prostem, boste bolj kot kdaj koli prej opazili neprijeten občutek zategnjenosti kože obraza, razpokane ustnice.

Kot največji človeški organ kožo negujete vsak dan, še posebej poleti, ko pazite, da je ne opeče sonce in jo hidrirate. Kako pa zanjo skrbite pozimi? Ali veste, kaliko je verjetnosti, da bo koža pozimi bolj suha zaradi različnih zunanjih dejavnikov, kot so ogrevanje, nizka vlaga, nenadne spremembe temperature, ko greste iz toplega na mraz, veter itd…?… več tukaj.

By A.K.

Komentar: