Zvezdnica Baywatcha pri 54 letih pozirala v spodnjem perilu

ByAna Koren

12. oktobra, 2022

Igralka Donna D’errico, zvezdnica serije Baywatch, pri 54 letih sledilce navdušuje s svojim videzom. Zdaj jih je razveselila še s fotografijo, na kateri pozira v spodnjem perilu.

“O ne, ni samo objavila svoje fotografije v spodnjem perilu. Enostavno obožujem to fotografijo. Mislim, da izgledam čudovito,” je fotografiji pripisala D’errico. Sledilci so jo v komentarjih pohvalili, nekateri pa preprosto ne verjamejo, da je igralka v šestem desetletju videti tako.

“Lepa si”, “Nemogoče je, da bi izgledala tako”, “Popolna postava”, “Bog, daj mi moči”, “Vedno lepa”, so jo pohvalili sledilci. 

Ne je mesa

Donna je pred tem razkrila skrivnost svojega mladostnega videza – brezmesno dieto.

“Izkusila sem številne koristi, kot so čistejša koža, boljša prebava, boljši spanec, vendar to ni razlog, zakaj to počnem. To počnem zaradi živali. Rada naredim zalogo zelenjave, sadja, oreščkov in avokada, « je pojasnila.

Spomnimo, Donna je od leta 1996 do 1998 igrala v seriji Baywatch. Leta 1995 je pozirala za naslovnico revije Playboy. Bila je voditeljica oddaje Battlebots. Nekateri filmi, v katerih je imela tudi vloge, so Intervention, Inconceivable in The Making of Plus One.

Foto: Zajem zaslona