Segedin golaž: Klasika, ki vedno greje srce
Ko se dnevi skrajšajo in na oknih zadiši po jeseni, pride na vrsto tista jed, ki nas že ob misli…
Ko se dnevi skrajšajo in na oknih zadiši po jeseni, pride na vrsto tista jed, ki nas že ob misli…
Jesen prinaša zrak, ki diši po cimetu, jabolkih in pečenem testu – sezono pit, brez katerih si mnogi težko predstavljajo…
Če obstaja sladica, ki jo lahko pripravimo hitro, z malo sestavin in ki je hkrati videti čudovito na mizi, potem…
Ko zunaj pritisne mraz, ni nič lepšega kot krožnik vroče, dišeče jote. Ta preprosta, a bogata jed iz fižola, kislega…
Instant rezanci v kartonskih lončkih ali plastičnih skodelicah so eden tistih izdelkov, ki jih skoraj vsak pozna – pa naj…
Ko se temperature spustijo in dan postane kratek, ni boljšega od vroče jušne skodelice enolončnice. Čeprav smo pri enolončnicah vajeni…
Ko govorimo o kolačkih, ki so hkrati preprosti za pripravo in vedno dobrodošli, se v ospredju pogosto znajdejo borovničevi kolački.…
Ko pomislimo na jedi iz vlečenega testa, najprej pridejo na misel štrudlji in pite. A v naših kuhinjah se pogosto…