Kolumbijska pevka Shakira in branilec FC Barcelone Gerard Pique se ločujeta. Novico je par potrdil v sobotni izjavi prek svoje PR agencije.

“Žal nama je, a potrjujeva, da se ločujeva. Za dobrobit najinih otrok, ki sta najina največja prioriteta, prosiva, da spoštujete njuno zasebnost,” med drugim piše v izjavi.

Shakira in Pique sta skupaj od leta 2011 in imata dva otroka. Spoznala sta se malo pred svetovnim prvenstvom 2010 v Južni Afriki. Takrat je Pique nastopil v videospotu za Shakirino pesem “Waka Waka (This Time for Africa)”, ki je bila uradna pesem turnirja.

Pevki v Španiji sodijo zaradi domnevne davčne goljufije. 26. maja s pritožbo ni uspela. Tožilci trdijo, da med l.2012 in l.2014 ni plačala 14,5 milijona evrov davka na dohodek. Njena odvetniška ekipa je v izjavi dejala, da bodo primer še naprej branili s trdnimi pravnimi argumenti.

“Shakirino ravnanje pri davčnih zadevah je bilo v vseh državah, kjer je morala plačati davke, vedno brezhibno. Zvesto je namreč sledila priporočilom najboljših strokovnjakov in svetovalcev,” je zapisano v izjavi.

Vir: Reuters

Foto: Reuters