Požareport: Ma res, no, dajte, naredite že nekaj s tem MMC: Kjer moramo zdaj celo brati, kako ukrajinskim ranjencem pravijo nacisti?!

Požareport: Ma res, no, dajte, naredite že nekaj s tem MMC: Kjer moramo zdaj celo brati, kako ukrajinskim ranjencem pravijo nacisti?! Na tekoče cenzuropolitične notranje komentarje, na cenzuro graje Roberta Goloba ali hvalnice Janezu Janši se na tem portalu praviloma ne odzivamo, na ta primer pa je verjetno res treba opozoriti …

Foto: AD (Požareport)

Komentar na MMC RTVSLO, ki ga moderator portala javne televizije “spusti skozi” …

Bojan Požar tako rekoč vedno znova dobiva pripombe in primere najrazličnejših cenzur komentarjev ali drugih objav na portalih MMC ali 24ur.com. Toda pri zadnjem, kjer denimo brišejo absolutno vse, kar zadeva kritiko njihovih televizijskih programov ali besedil na 24ur.com, se dejansko nimamo pravice vtikati, saj gre za portal zasebne televizije v lasti češke korporacije PPF Group, kjer pač lahko začnejo, kar se jim zljubi, le da ni nezakonito, toda MMC oziroma spletni portal javne RTV Slovenija, ki ga/jo prisilno plačujemo vsi odjemalci električne energije, potem pa še dodatno prek kabelskih priključkov in oglaševanja državnih podjetij, je pa čista druga zgodba. In kjer imamo zato tudi pravico opozarjati!

Na en tak očiten primer sem bil tudi pravkar opozorjen, citiram dopis vira AD * :

” Daj prosim te Bojan , na MMC, kjer se ve, da so komentarji moderirani in se ne prikažejo, dokler jih moderator ne odobri, se je na seznamu komentarjev pojavil ta komentar (posnetek zaslona v prilogi).

Ob novici, da sta… več na Požareport.

Foto: RTV

Ne spreglejte…

Zlati ključ kluba podjetnikov za Boruta Pahorja

V Klubu slovenskih podjetnikov (SBC) so nekdanjemu predsedniku države Borutu Pahorju v zahvalo za prispevek k prepoznavnosti in ugledu slovenskega podjetništva izročili zlati ključ. Pahorju bodo z njim brezplačno na voljo prostori in storitve SBC-ja.

Na slovesnosti v prostorih SBC-ja v Ljubljani je predsednik kluba Joc Pečečnik dejal, da je Borut Pahor z dejavnostmi doma in v tujini širil prepoznavnost in ugled slovenskih podjetij. S svojimi stiki jim je nemalokrat “odprl kakšna vrata”… več tukaj.

By A.K.

Komentar: