Finančni horoskop za leto 2023: Kdo bo obogatel, kdo mora zategniti pas

Finančni horoskop za prihodnje leto razkriva, katera znamenja bodo dobro zaslužila, katera znamenja pa naj pazijo na stroške. Zvezde ne bodo vsem enako naklonjene, zato ugotovite, ali ste eden izmed srečnežev, ki bodo leta 2023 obogateli ali pa vas bodo neugodne okoliščine vseeno prisilile k varčevanju.

Oven

Do sredine maja boste uživali v podpori Jupitra, zato vaše finančno stanje ne bo slabo, od junija do konca leta pa vas čaka finančni preporod. Čeprav boste odlično zaslužili, pazite, da vas ne zanese. Ne porabite vsega za zabavo in užitke.

Bik

Biki imajo pred seboj ugodno leto na vseh področjih, tudi na finančnem. Spomladi bodo njihovi finančni apetiti narasli, zato se bodo bolj ukvarjali z napredovanjem ali iskanjem bolje plačane službe. Sprememb se ne bodo bali, drznost in samozavest pa jim bosta nudili velike priložnosti.

Dvojčka

Marsikomu se bo finančno stanje v prvih mesecih leta izboljšalo, bodisi s povišanjem plače ali iskanjem dodatnega vira zaslužka, možen pa je tudi dobiček z dediščino. Po pomladi se okoliščine spremenijo, zato se bodo do konca leta pritoževali nad nestabilnimi razmerami. Racionalizirajte svoje stroške in se pazite nevarnih naložb.

Rak

Čeprav začetek leta ne bo obetaven, boste s prihodom pomladi opazili, da se vse počasi postavlja na svoje mesto. Prišli boste do denarja, ki vam pripada, in nekdo bo vrnil dolg ali plačal stroške za nazaj. Mnogi se bodo povezali s prijateljem in ustanovili podjetje, ki bo dober dodaten vir zaslužka. V poletnih mesecih so možni povečani stroški.

Lev

Letos boste radodarni, a vaše finančne razmere ne bodo tako ugodne, da bi vam omogočale razkošno življenje. Zapravili boste več, kot bi smeli, takšen pristop pa lahko vodi v dolgove. Razmislite o varčevanju in v dogovoru z družino pripravite načrt racionalne porabe.

Devica

Devicam sicer ni posebej naklonjeno leto, a jim finančno ne bo šlo slabo. Prvi del leta nekaterim prinaša dobiček od naložb ali dediščine, še posebej pa je izrazita korist od dolgoročnih naložb. Za nekatere bo delo v tujini priložnost za redčenje gospodinjskega proračuna.

Tehtnica

V prvem delu leta tehtnice morda ne bodo zadovoljne s svojimi prihodki, po maju pa se jim bo odprla priložnost za zaslužek s pametno naložbo, dobiček pa je možen tudi z dediščino ali prodajo nepremičnine. Leto 2023 bo prineslo priložnost, da se razdolžijo in izboljšajo svoj finančni položaj.

Škorpijon

Škorpijoni bodo marca opazili, da gre na bolje. Poravnali bodo nekaj starih dolgov in poplačali kredite, po tem pa bodo občutili olajšanje, hkrati pa se jim bo ponudila možnost napredovanja v službi ali poiskati dodaten vir zaslužka. Jesen je ugodna za nove naložbe in večje prodajne akcije.

Strelec

Obdobje do maja bo razmeroma ugodno, preostanek leta pa bo od njih zahteval nekoliko zategovanje pasu. Imeli bodo nepričakovane stroške, zato se bodo zavedali, da morajo vedno imeti nekaj denarja na strani za deževne dni.

Kozorog

Kozoroga čaka finančno uspešno leto. Morda se sprva ne zdi tako, a s prihodom pomladi bodo opazili, da se njihovo finančno stanje izboljšuje. Za to bodo odgovorni sami, saj se bodo bolj angažirali in začeli dodatne posle, s katerimi bodo zaslužili veliko denarja.

Vodnar

Pred njimi je finančno zahtevno leto. Okoliščine jih bodo pripeljale do tega, da bodo spremenili svoje potrošniške navade in začeli več varčevati. Nekaj ​​luksuza se bodo odpovedali, a jim niti ne bo težko, saj bodo z doseženimi prihranki zadovoljni. Poleti so možni nepredvideni stroški.

Ribi

Prva polovica leta bo za Ribe precej plodna. Jupiter v področju financ prinaša ugodne priložnosti za zaslužek, modrost in premišljenost pa jim bosta pomagala razlikovati obetavne priložnosti od lažnih poskusov goljufij. Lahko bi našli dodaten vir zaslužka ali bolje plačano službo.

Opomba Uredništva: Priporočil in nasvetov ne jemljite posebej resno, za vse indikacije in stranske učinke pa se obrnite na bližnjega znanstvenika.

Vir Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Kateri znaki zodiaka se ne ujamejo v partnerskem odnosu?

Vsak od nas pozna kakšen harmoničen in zaljubljen pare, ki se dobro razume in dopolnjuje. A tudi njim nesoglasja niso prihranjena, a bojno sekiro običajno hitro zakopljejo. Obstajajo tudi pari se ves čas prepirajo in nagajajo drug drugemu. Običajno gre za zvezo dveh različnih oseb, ki ju je pritegnila strast. Potem, ko so metuljčki odleteli so v ospredje prišle karakterne razlike, ki so za marsikateri par nepremostljive… več tukaj.

By A.K.

One thought on “Finančni horoskop 2023: Kdo bo obogatel, kdo zategnil pas”

Komentar: