Knjiga Forum Sao Paulo in kulturna vojna tudi v slovenščini

Knjiga Forum Sao Paulo in kulturna vojna je od sedaj na voljo tudi v slovenščini. V drugi polovici 20. stoletja smo bili priča vzponu levičarskih ideologij. Te so se prebijale v ospredje s pomočjo dolgega pohoda skozi institucije ter kulturne vojne.

Forum v Sao Paolu združuje južnoameriške levičarske stranke. Te se, kot v pričujoči knjigi izčrpno opiše avtor, poslužuje socialnega inženiringa in drugih subverzivnih metod za doseganje svojih ciljev.

Čeprav gre za drugačno okolje od našega lahko opazimo vzporednice z levičarskim delovanjem v Sloveniji in Evropi, zaradi česar je pričujoča knjiga tako zanimivo kot tudi koristno branje za vse, ki jih zanima kako levica uveljavlja svoje nazore.

Knjiga Forum Sao Paolo in kulturna vojna, Avtor: Alejandro Pena Esclusa

“Zaradi nedokončane tranzicije v demokratično družbo kulturnemu marksizmu v Sloveniji ni bilo treba opraviti dolgega pohoda skozi institucije, da bi zavzel medije, šolstvo, sodstvo, kulturne ustanove ipd.  Celotno omrežje nekdanje tajne politične policije je ostalo nedotaknjeno tako kot v Ruski federaciji. Vladimir Putin se je v Ruski federaciji pri utrditvi svoje oblasti zato lahko trdno naslonil na omrežje KGB. Še trdneje se je na neokrnjeno in nelustrirano omrežje nekdanje sebi podrejene tajne politične policije SDV v Sloveniji naslonil Milan Kučan s svojim Forumom 21 oziroma z vzporednim mehanizmom.”

Janez Janša v spremni besedi

Ovitek, zadnja stran

” Naši otroci so napadeni. To je nova oblika vojskovanja. Napad ni usmerjen proti njihovim telesom, temveč proti njihovim dušam. Na desetine mehanizmov se uporablja za manipuliranje z mislimi mladih ljudi, da bi jim preprečili razlikovanje med dobrim in zlim. Gre za izkrivljanje vrednot in načel, da bi napadli resnico, ljubezen, družino in najbolj intimna prepričanja. Avtor pojasnjuje, kdo vodi to vojno in zakaj to počne. Najdragocenejši pa so njegovi predlogi, kako se pred to novo vrsto požara ubraniti Alejandro Peña Esclusa je strokovnjak za forum v Sao Paulu in je napisal že več knjig na to temo, tokrat pa nam predstavlja doslej neznani vidik. Vendar njegov pogled ni pogled akademika, temveč borca, ki to organizacijo obsoja že petindvajset let. 

Carlos Sierra Galindo, predsednik zveze Verdad Colombia

Knjigo dobite v knjigarni Nova Obzorja v BTC (Ljubljana), lahko pa jo naročite tudi po spletu TUKAJ

NE SPREGLEJTE:

Boštjan M. Turk: Pokorjeni mediji, čistijo policijske vrste, pravosodja pa jim ni treba, ker je tako ali tako že pretežno v njihovih rokah

Boštjan M. Turk: “Ne boj, mesarsko klanje”, ki ga napovedujejo zadnji dogodki na politični sceni, je uvod v proces, ki ga bo Slovenija še kako plačala. Oblast se osredotoča na medsebojne spopade za tranzicijske pritikline (tiste, ki so še ostale), iz aviona pa se vidi, da jih interesi državljanov niti najmanj ne zanimajo.

To je še toliko pomembnejše zaradi tega, ker je supervolilno leto prineslo bistveno spremembo v kakovosti vodilnega kadra.

Poslavlja se Borut Pahor, ki je z zadnjim dejanjem, to je s pozivom k dostojnemu pokopu po vojni pobitih v Macesnovi Gorici, storil nekaj, česar pred njim ni bil zmožen storiti še nihče na njegovem položaju. To mesto je namreč slovenski Katin: v njem je več Slovencev kot v Kočevskem Rogu.

… več TUKAJ

One thought on “Knjiga Forum Sao Paulo in kulturna vojna v slovenščini”

Komentar: